Van olyan, hogy jól nyaló vagy rosszul nyaló!!? Nem evidens az, hogy a kedvesünk ajka a legjobb .... (ahh.. ha valami nem jó hát rávezetem az érzés az amit iránta érzek az táplál mindent a szexben is)már lassan marslakónak érzem magam azért, mert én nem tudom elképzelni azt, hogy egy idegen jól jobban nyalna! Még, hogy nincsenek köztünk "idegenek" jól befészkelik magukat minden kapcsolatba.. hol egy álomkép hol egy kosza numera erejéig
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2015. 04. 26. vasárnap 15:41
Na erre a pontozás kérdésre én is kíváncsi lennék
Ki/kik lennének a pontozók?
Ha külső szemlélő a pontozó, beleszól hogy "tré a stílusod öreg, én jobban csinálom"?
Vagy bekötik 5 nő szemét, és mind az ötüket ki kell elégíteni, a pontozás meg aszerint menne, hogy ki mennyi idő alatt mekkora orgazmusokat élt át? Belegondolva aki az ötből a sor második felében van, alig kapna valamit.
Illetve aki a sor elején van, nem biztos, hogy akár a harmadik versenyző után még akarná, hogy bárki is hozzáérjen nyelvvel.
A nyeremény meg a hölgyeknek a számukra legjobban nyaló pasi keze lehetne, mert a szája elfáradt
Ha külső szemlélő a pontozó, beleszól hogy "tré a stílusod öreg, én jobban csinálom"?
Vagy bekötik 5 nő szemét, és mind az ötüket ki kell elégíteni, a pontozás meg aszerint menne, hogy ki mennyi idő alatt mekkora orgazmusokat élt át? Belegondolva aki az ötből a sor második felében van, alig kapna valamit.
Illetve aki a sor elején van, nem biztos, hogy akár a harmadik versenyző után még akarná, hogy bárki is hozzáérjen nyelvvel.
A nyeremény meg a hölgyeknek a számukra legjobban nyaló pasi keze lehetne, mert a szája elfáradt
Na erre a pontozás kérdésre én is kíváncsi lennék
A nyeremény meg a hölgyeknek a számukra legjobban nyaló pasi keze lehetne, mert a szája elfáradt (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A nyeremény meg a hölgyeknek a számukra legjobban nyaló pasi keze lehetne, mert a szája elfáradt (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (977962)
2015. 04. 26. vasárnap 00:24
Létezik már ilyen? )
Mi a nyeremény és hogy pontozzák? )
Létezik már ilyen? )
Egy ilyen versenyre mennék én is,nyalnák egész nap,imádok nyalni.
Ez a verseny már a 6.bejegyzésnél (2004) lezajlott. Az utána következők sajnos lecsúsztak, ha csak nem szervezitek meg ismét
Gyönyörű vagy! A te fantasztikus hátsódat is szívesen kényeztetném bármikor!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 04. 09. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jó buli lenne! Mindenki nyerne, az is akit nyalnak, meg az is aki nyal !Hol lehet benevezni?
szivesen nyalnék egy fincsi puncit
Ha lesz ilyen, okvetlen értesítsetek.-)
Óóóóó ez igazán kedves . . .
(Ez egy válasz A Suttogó Végzet üzenetére (2013. 04. 06. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 22:24
Kedves ismeretlen lány, ha nekem ilyen seggem lenne én megbasznám magam!
Kedves ismeretlen lány, ha nekem ilyen seggem lenne én megbasznám magam!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 01. 09. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyasmi lehet, mint a masszázs. Lehet jelentkezni szendén, ártatlanul, hiszen csak masszázs. De valóban csak masszázs?
(Ez egy válasz Adel25 üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 09:49
Szerintem is csak a potyázásról szólna... - Aki indul, már nem veszíthet!
Nos, a valasz nem olyan egyszeru, es nem is nehez. Nem az a lenyeg, hogy ki hogy nyal, vagy szopik....hanem az, hogy mindig tobbet kell adni mint amit kapsz. .Ez fokozza az elvezetet. De ha nincs elkepzeles,otlet, potencia, kivanat, beszelni sem erdemes rola. Esegegy...ne csapjuk ossze a sexet. Lassan, finoman, erzekien eljuttatni egy not a csucsra, es nem egyszer, tobbszor egymas utan MULTIPLE ORGZM. Ne sajnald nyalni a popot sem, de lanyok...szopas utan, ne kopkodjetek.
Sok sikert sex barataim.
Alex (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 01. 08. kedd 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert sex barataim.
Alex (Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 01. 08. kedd 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 08. kedd 16:37
Mi a tervetek srácok? Mi a cél? Nekem ez nem világos. Kia a legjobb? Aki leggyorsabban "repít el" vagy akinek a nyalásától megfeszül és elzsibbad mindenem és folyamatosan a menyben vagyok?
Válaszotokat epedezve várom
Válaszotokat epedezve várom
Szerintem is csak a potyázásról szólna... - Aki indul, már nem veszíthet!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 17. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 17. csütörtök 11:21
...nekem erről az egyik kedvenc Bud Spencer- Terence Hill film jut eszembe, mikor fogadásból kifacsartat Terence Hill pár centért egy kosár narancsot. Egy ilyen verseny is hasonló lehet
Én elmennék erre a versenyre, az biztos. Jó lenne igazából rendezni egy ilyet.
jó volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
VIP
2013. 01. 14. hétfő 08:47
Most fogom kinyalni az asszonyt. Kb. 5 perc múlva...
...nekem erről az egyik kedvenc Bud Spencer- Terence Hill film jut eszembe, mikor fogadásból kifacsartat Terence Hill pár centért egy kosár narancsot. Egy ilyen verseny is hasonló lehet
Puncinyaló verseny!...........meghalok,hogy mik vannak izgi lehet .....hú de zsibbadni fog a végére,ez is az is )))
Amatőr lányok v. amatőr párok képei.
a paraméterek alapján a párod csinos nő lehet, de azért legalább a puncijáról tehetnél fel képet!!!