Megtörtént...két hete kapott laptopot,akkor már csak az ebéd minőségére kell odafigyelnem
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 16:57
vegyél a párodnak egy laptotpot lehet hogy nem a függőséged a baja hanem akut gép hiánya van
vegyél a párodnak egy laptotpot lehet hogy nem a függőséged a baja hanem akut gép hiánya van
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 16:31
Azt hiszem én sem vagyok függö...a reggelit itt eszem...az ebédet rendszerint odaégetem ...elkések mikor megyek a gyerekért az oviba...mert nem birok innen felálni!
Akkor most mégis csak függö lennék? A párom erösen bologat a hátam mögött...hmm....
Akkor most mégis csak függö lennék? A párom erösen bologat a hátam mögött...hmm....
Azt hiszem én sem vagyok függö...a reggelit itt eszem...az ebédet rendszerint odaégetem ...elkések mikor megyek a gyerekért az oviba...mert nem birok innen felálni!
Szerencsére reggel már jött a telo',h. kész a gépem----úgyh. szerencsére jól vagyok
Addig is átmeneti kúrát javaslok.Internetszalonba be ,jelentkezni fel,cimre email,lakásra fel.Gépet elzárni "kúrát"elkezdeni.Reggel gyógyultan távozni.
Hát érdemes egy kicsit átmenetileg betegnek lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát érdemes egy kicsit átmenetileg betegnek lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 01. 15. kedd 21:08
A "legjobb" gyógymód a függőségre:ki a gépet a lakásból ..sajna' elromlott,úgyh. rögtön le a szervízbe,h. ne jelentkezzenek a +vonási tünetek
A "legjobb" gyógymód a függőségre:ki a gépet a lakásból ..sajna' elromlott,úgyh. rögtön le a szervízbe,h. ne jelentkezzenek a +vonási tünetek
Gondolj a lanyhuló népszaporulatunkra.(Talán serkentően hatna.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2008. 01. 11. péntek 16:30
miért is??
miért is??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2008. 01. 09. szerda 13:37
Én minden nönemű személynek kötelezövé tenném a GG felkeresését évente legalább egyszer.Mint a tűdöszűrést!Férfiaknak,havi kötelező kontrolt pluszként javasolnám!
Én minden nönemű személynek kötelezövé tenném a GG felkeresését évente legalább egyszer.Mint a tűdöszűrést!Férfiaknak,havi kötelező kontrolt pluszként javasolnám!
ez jo ez a kép )
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 11. 06. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 11. 06. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 09:30
Én ma reggel jöttem rá, hogy függő vagyok, amikor nem tudtam feljönni a Fórumra, mert nem működött a net, és mint a mérgezett egér kerestem a hiba okát!
Most, hogy itt vagyok már megnyugodtam...
én is az lettem , vváááááááááááááá
üdvözlünk a táborban!
2007. 11. 06. kedd 09:30
Én ma reggel jöttem rá, hogy függő vagyok, amikor nem tudtam feljönni a Fórumra, mert nem működött a net, és mint a mérgezett egér kerestem a hiba okát!
ez az sajna
se GG függő se gyógyithatatlan GG betegségem nincs,egyszerüen ez magyarország legjobb erotikus honlapja,
Hááát, dobál ide-oda az élet, de ide azért, ha tehetem, mindig benézek!
De a Te esetedben könnyen segítenek az adminok...
Jó pár topicban csak ....... ennyire futotta...
Jó pár topicban csak ....... ennyire futotta...
Ez rosszabb, mint a nikotin
Én nem akarok meggyógyulni,sőt sexfűggőségben szenvedő gyógyithatatlan női ápolók közel-ségét(-seggét) keresem.
Nem hiszem, hogy függő leszek, ez sem különb mint jónéhány más fórum a net-en. Néhány ember klubbja ez is, a többit vagy kiutálják, kifikázzák innét, vagy egyszerűen kitiltják. Végül is csak a regisztrációja kell a szponzorok végett. Maga a honlap elég nívós a többi hasonlóhóz képest.