király az oldal, a legjobb a csajok után a kismalac viccei :)
Szerintem mindennemű függőség betegség,bár én is elég sűrűn bejárok a gg re,de semmiféle lelki problémát nem okozna,ha holnaptól mondjuk megszűnne.Az igazi örömöt nem a külsőségek okozzák,az már eleve adott,csak fel kell ismerni önmagunkban.
nah, ez egy kis képzavar...kifejtenéd?
(Ez egy válasz Xavier71 üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én nem vagyok ninfomániás, a gondolataim nem a szexről szólnak, de a GG ránomta a bélyegét a habitusomra. És sajnos negatív irányban...
2007. 02. 18. vasárnap 21:32
Sziasztok!
Én nem vagyok ninfomániás, a gondolataim nem a szexről szólnak, de a GG ránomta a bélyegét a habitusomra. És sajnos negatív irányban...
Sziasztok!
...,merthogy a csapot nyitva felejtette!!! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A kocsi csillog, Lenin újra a GG-n, Szeged úszik!!!
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 18. vasárnap 14:48
A kocsi csillog, Lenin újra a GG-n, Szeged úszik!!!
A kocsi csillog, Lenin újra a GG-n, Szeged úszik!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha nem lenne a gg, már rég csillogna az a kocsi
itten vagyok én. :) csak szakaszosan - ma ez jutott nékem.
Nekem meg te hiányzol
ilyet nem is akarok hallani! (hogy nincs net) egyszer benyaltam valami borzadályos virust, amitől kihalt a gépem, egy hétig elvonási tünetekkel mászkáztam munkahelyről hazáig, s vissza, mint egy zombi! nem akarom újra átélni! hiányzott a gége.
Azért néha kérdezni kell otthon is...
Mikó lesz má ebéd...vacsora?? Üres-e végre a fürdőszoba?? Mi vót az oviba? Ja má iskolás vagy...5.-es...hogy megy az idő!!! Meg ilyenek.
Egyébként a múltkor 4napig nem volt net-em, komoly elvonási tüneteim voltak. Összebütyköltem egy lassú modemes kapcsolatot, negyed óra volt míg elküldött egy üzenetet, de akkor is benéztem néha. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikó lesz má ebéd...vacsora?? Üres-e végre a fürdőszoba?? Mi vót az oviba? Ja má iskolás vagy...5.-es...hogy megy az idő!!! Meg ilyenek.
Egyébként a múltkor 4napig nem volt net-em, komoly elvonási tüneteim voltak. Összebütyköltem egy lassú modemes kapcsolatot, negyed óra volt míg elküldött egy üzenetet, de akkor is benéztem néha. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 14:49
igenis okoz függőséget:) de lehet mértékkel csinálni...és az emberi kapcsolatokat is építi...ha nem gg-zek, nem ismerek meg ennyi nagyszerű embert:)
a szexuális életem pozitív irányú változásáról nem is beszélve:)
ez a krapu féle családi regelés tetszik
bár...mi a fenét kéne beszélni a családdal? évek óta együtt élünk, már mindent megkérdeztem tőlük, amire kiváncsi voltam...de itt még nem tudok mindenkiről mindent:)
bár...mi a fenét kéne beszélni a családdal? évek óta együtt élünk, már mindent megkérdeztem tőlük, amire kiváncsi voltam...de itt még nem tudok mindenkiről mindent:)
nincs most sértődés... valszeg nem értem a bújtatott sértegetést...
Nem is fogsz....
mindent..... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
mindent..... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 14:49
igenis okoz függőséget:) de lehet mértékkel csinálni...és az emberi kapcsolatokat is építi...ha nem gg-zek, nem ismerek meg ennyi nagyszerű embert:)
Nincs ki elött titkolozni ???
(Na most esment megsertödsz..)
(Na most esment megsertödsz..)
helyesen: lehetőleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 02. 17. szombat 14:24
Ezt kötelező gyakorlattá tenném itthon, ezzel együtt:
Lehet! 7;leg itt a gép közelében...
Lehet! 7;leg itt a gép közelében...
ja, én abszint zöld vagyok! baromi szerencsém van, hogy nekem nem kell titkolóznom! :):):)
Ezt kötelező gyakorlattá tenném itthon, ezzel együtt:
Lehet! 7;leg itt a gép közelében... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Meditálni szoktam, így legalább azidőre nem függök! :)))))
Komolyra fordítva: ez már kezd komoly lenni! (rémült arc szmájli)
Lehet! 7;leg itt a gép közelében... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 17. szombat 13:46
Meditálni szoktam, így legalább azidőre nem függök! :)))))
Komolyra fordítva: ez már kezd komoly lenni! (rémült arc szmájli)
Te absinth zöld vagy ? En CSAK "FORUMOZOK" !!!!
Hogy neznek ki ket kikapart szemmel ? S azok a legszebbek egesz testemröl !
Naiv vagyok de nem öngyolkos hülye !!!
Oda kell figyeljek mit csinalok...nem megy minden hülyeseg...
Hogy neznek ki ket kikapart szemmel ? S azok a legszebbek egesz testemröl !
Naiv vagyok de nem öngyolkos hülye !!!
Oda kell figyeljek mit csinalok...nem megy minden hülyeseg...
Fiú: Bübűűűű, neked nincs ilyen!!!
Lány: Bebeeee, de ha megnövök annyit kapok amennyit csak akarok!!
Nálam már csak egy két év kell a gyereknek...ha kell egyáltalán...remélem nem ő mari18!!!
Lány: Bebeeee, de ha megnövök annyit kapok amennyit csak akarok!!
Nálam már csak egy két év kell a gyereknek...ha kell egyáltalán...remélem nem ő mari18!!!