Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Tudom, hogy már vannak hasonló topicok... de sokan nézelődnek és nehézkes egy régi és hosszú topicot átböngészni.
Kinek hogyan sikerült, hármasban, többesben?
A férj vagy feleség jelenlétében történt,?
Egyszeri kaland maradt e, megbánták e?

Az eddigi hozzászólások

2013. 11. 30. szombat 19:50  #49
parbaniek parbaniek
Bizakodással tölt el,hogy többen szurkoltok,!
Ígérem ha összejön megírom,!"részletesen"! crazya
2013. 11. 30. szombat 02:06  #48
Törölt felhasználó (895926)
sziasztok, persze,látom, ez nem társkereső, ám ha nem is az, le kell írnom, azon jár az eszünk, ki kellene próbálni a "többest".. gyorsan leírom, középkorúak vagyunk, átlagosak - ha van ilyen- gyakran fantáziálunk szex közben,ez aztán jól,"feldob" .minket, de nem szeretnénk valaminek a közepébe csöppenni, ám átgondoltuk, és meghoztuk az "ítéletet"! innen már úgy hisszük, könnyebb lesz.... elsőre lehetne mondjuk az egymás előtti szex, szeretnénk látni és élvezni "élőben" azt, amit - talán - butaság volna nem kipróbálnunk, mit szóltok?
2013. 11. 29. péntek 14:15  #47
Törölt felhasználó (870745)
Mindenképpen a spontán alakult partik a legjobbak. Ezt már az elsőnél megtapasztaltam. Minden le volt szervezve, azelőtt találkoztunk a párral, és lebeszéltük, hogy hol és mikor. Természetesen mindenki megjelent, és tervszerüen egy kis iszogatás, dumálás. Tapasztalt pár volt. Majd eszünkbe jutott, hogy miért is jöttünk. Le a ruhát! Persze a srác az én páromat vetköztette, én meg az övét, nagyon izgi volt kihámozni a csajokat a szexi rucikból. Én úgy el voltam foglalva a csajjal, hogy csak ara eszméltem, hogy a párom nyög, és a falra fel van préselve, persze mi sem akartunk lemaradni, de egy kicsitt akadozott a dolog. Szerencsére a csaj jól szopott. Mi inkább a szopás-nyalás kategóriába remekeltünk de persze azérta dugás sem maradhatott ki. Olyan akrobata pozokat alkottunk 4 en a kis ágyban, hogy a mai napig se tudom hogy csináltuk.Néha a párom rám nézett , mindha azt kérdezné, hát nem erre vártál mindig is? De gyorsan visszazökkent a ritmusba, kapaszkodnia kellett. Kis szünetekkel jó sokáig elhúztuk. Aztán jött a nem tervezett esemény! A srác ki kellet menjen kicsitt, és 3 an maradtunk. Ekkor a farkam majd szétrobbant úgy állt. Újbol nekikezdtünk. De ez már nem hagyott kívánni valót maga után. A csaj is nagyon élvezte, hogy igazi kemény dugásban részesült, és a párom se nézett rám már furcsa szemekkel. Boldogan asszisztált, nyalta a punciba ki be járó faszt, vagy a puncit, amihez éppen hozzáfért. Persze utánna még őt is jól megdugtam, hogy ne maradjon ő se szárazon.
2013. 11. 28. csütörtök 23:41  #46
tiesmi tiesmi
Izgalmas történet...
Tetszik smile !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 28. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 11. 28. csütörtök 22:32
Drukkolok neked,hogy bejöjjön a dolog a párod sógorával! Nem most történt,de soha nem felejtem el a mi kalandunkat a párom hugával.Röviden leirom: a gyerekeket eladtuk a nagyszülőknek,fellélegeztünk,szabadnak éreztünk magunkat.Ránk esteledett,tervezgettük,hogy milyen jót fogunk dugni este.Vacsorához készültünk,amikor csengetnek.A sógornőm (a párom huga) volt és a férje. Persze mondtuk,hogy hozunk fel sört és valami kaját még.Konyak volt otthon,ittunk ettünk.Mondták,hogy ők is szabadok,mert ők is eladták a kölköket.Hoztunk söröket. Aztán elkezdtünk társasozni és mivel,hogy már ittunk és jó hangulat volt,én felvetettem,hogy tét nélkül nem érdekes a társas sem. Mi férfiak felvetettük,hogy aki veszit,az valamit levet a ruhájából.(Azt már régóta tudtuk,hogy nekünk fiúknak tetszik a másik felesége.)A lányok kicsit kérették magukat,de belementek egy idő után. Kezdtem nagyon jól érezni magamat.Elkezdtük és lassan kezdtünk levetkőzni.Aki nem akart,annak valami kivánságunkat teljesíteni kellett,pl. nyelves csók,fél mell megmutatása és egyéb szexuális töltetü kivánságok teljesitése. Amikor már a lányok bugyiban és melltartóban voltak,kezdett nagyon izgalmassá válni a játék.A lányok szép lassan a meltartójuktól is megszabadultak. Mi fiúk már csak gatyában voltunk.Láttam,hogy a sógornőm férjének is már keményedett a farka,de én is igy voltam vele.Úgy helyezkedtünk,hogy mindegyikünk a másik feleség mellett volt.Persze ment a simogatás,ölbe ülés.A bugyijukba is be-be nyultunk .Teljesen meztelen legelőször az én párom lett. Akkor már nekem nagyon állt.Aztán a sógornőm férje.Nem volt mit szégyellni,mert neki is állt már rendesen.Aztán mi maradékok is ledobtuk a bugyit,gatyát. Dumáltunk,ittunk,fogdostuk a lányokat,a kezükbe adtuk a szerszámunkat. A páromék bevonultak a gyerekszobába,mi a sógornőmmel ott maradtunk helyben.Csak sejtettem,hogy mi megy végbe a páromékkal.Kezdetben csend volt,aztán hallottuk,hogy elkezdték a dugást,meg a hangokat is hallottuk.Mi a sógornőmmel csak addig csókolóztunk,de ez után kicsit gyorsitottunk a dolgon.Elkezdtem megújjazni és amikor már érezem,hogy sikos és már nagyon fel van izgulva,én is hanyatt döntöttem és elkezdtünk dugni.Mindketten elélveztünk,én bele élveztem a hüvelyébe.Kb.egyszerre volt orgazmusunk.Reggel kérdeztem a párom,ő is elélvezett!Jó éjszaka volt,nem bántuk meg.Kb. fél-1 évente ismételtünk is .
2013. 11. 28. csütörtök 22:32  #45
Törölt felhasználó (851550)
Drukkolok neked,hogy bejöjjön a dolog a párod sógorával! Nem most történt,de soha nem felejtem el a mi kalandunkat a párom hugával.Röviden leirom: a gyerekeket eladtuk a nagyszülőknek,fellélegeztünk,szabadnak éreztünk magunkat.Ránk esteledett,tervezgettük,hogy milyen jót fogunk dugni este.Vacsorához készültünk,amikor csengetnek.A sógornőm (a párom huga) volt és a férje. Persze mondtuk,hogy hozunk fel sört és valami kaját még.Konyak volt otthon,ittunk ettünk.Mondták,hogy ők is szabadok,mert ők is eladták a kölköket.Hoztunk söröket. Aztán elkezdtünk társasozni és mivel,hogy már ittunk és jó hangulat volt,én felvetettem,hogy tét nélkül nem érdekes a társas sem. Mi férfiak felvetettük,hogy aki veszit,az valamit levet a ruhájából.(Azt már régóta tudtuk,hogy nekünk fiúknak tetszik a másik felesége.)A lányok kicsit kérették magukat,de belementek egy idő után. Kezdtem nagyon jól érezni magamat.Elkezdtük és lassan kezdtünk levetkőzni.Aki nem akart,annak valami kivánságunkat teljesíteni kellett,pl. nyelves csók,fél mell megmutatása és egyéb szexuális töltetü kivánságok teljesitése. Amikor már a lányok bugyiban és melltartóban voltak,kezdett nagyon izgalmassá válni a játék.A lányok szép lassan a meltartójuktól is megszabadultak. Mi fiúk már csak gatyában voltunk.Láttam,hogy a sógornőm férjének is már keményedett a farka,de én is igy voltam vele.Úgy helyezkedtünk,hogy mindegyikünk a másik feleség mellett volt.Persze ment a simogatás,ölbe ülés.A bugyijukba is be-be nyultunk .Teljesen meztelen legelőször az én párom lett. Akkor már nekem nagyon állt.Aztán a sógornőm férje.Nem volt mit szégyellni,mert neki is állt már rendesen.Aztán mi maradékok is ledobtuk a bugyit,gatyát. Dumáltunk,ittunk,fogdostuk a lányokat,a kezükbe adtuk a szerszámunkat. A páromék bevonultak a gyerekszobába,mi a sógornőmmel ott maradtunk helyben.Csak sejtettem,hogy mi megy végbe a páromékkal.Kezdetben csend volt,aztán hallottuk,hogy elkezdték a dugást,meg a hangokat is hallottuk.Mi a sógornőmmel csak addig csókolóztunk,de ez után kicsit gyorsitottunk a dolgon.Elkezdtem megújjazni és amikor már érezem,hogy sikos és már nagyon fel van izgulva,én is hanyatt döntöttem és elkezdtünk dugni.Mindketten elélveztünk,én bele élveztem a hüvelyébe.Kb.egyszerre volt orgazmusunk.Reggel kérdeztem a párom,ő is elélvezett!Jó éjszaka volt,nem bántuk meg.Kb. fél-1 évente ismételtünk is .
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2013. 11. 27. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 15:38
Sziasztok
Mi annyira az út elején vagyunk,hogy én is csak szex közben említettem meg a feleségemnek,hogy nagyon izgatna ha más is szexelne vele. Olyankor érezhetően hevesebben kezd élvezni!
De szex után elhárítja,azzal,hogy elég vagyok én neki!
Érzem ,hogy a kisördög ott motoszkál a fejében!
Próbálok folyamatosan keresgélni olyan párt akikkel fokozatosan baráti ismerkedés után közben belevezetnénk őt a többesbe!
De nem egyszerű!
Most az jutott eszembe ,hogy a nővérének a férjét kéne bevonni ! Ugyanis egy beszélgetésünk alkalmával a nővére férjével elég zaftos dolgokról beszélgettünk. Sajnos csak ketten mi férfiak. Az idő hiányában már nem tudtam rátérni arra,hogy szóba hozzam a vágyaimat!
Most alig várom a következő alkalmat amikor megemlítem neki azt,hogy mit szólna ha sógornőjét meg kéne kefélni az én aktív jelenlétembe!
Hát pill itt tart a mi történetünk.
2013. 11. 28. csütörtök 15:01  #44
Gyugyu62 Gyugyu62
Remek,nem is rossz ötlet! Sok sikert hozzá nektek! wave
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2013. 11. 27. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mi annyira az út elején vagyunk,hogy én is csak szex közben említettem meg a feleségemnek,hogy nagyon izgatna ha más is szexelne vele. Olyankor érezhetően hevesebben kezd élvezni!
Próbálok folyamatosan keresgélni olyan párt akikkel fokozatosan baráti ismerkedés után közben belevezetnénk őt a többesbe!
De nem egyszerű!
Most az jutott eszembe ,hogy a nővérének a férjét kéne bevonni ! Ugyanis egy beszélgetésünk alkalmával a nővére férjével elég zaftos dolgokról beszélgettünk. Sajnos csak ketten mi férfiak. Az idő hiányában már nem tudtam rátérni arra,hogy szóba hozzam a vágyaimat!
Most alig várom a következő alkalmat amikor megemlítem neki azt,hogy mit szólna ha sógornőjét meg kéne kefélni az én aktív jelenlétembe!
2013. 11. 27. szerda 16:32  #43
Törölt felhasználó (44613) VIP
Hm... Lehet igazatok van nem vitatom. Ilyen téren nincs tapasztalatom. Minden esetre sok sikert kivánok a dologhoz! wink
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2013. 11. 27. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 16:13
Van valami igazsága dako84 nek!
A mi kapcsolatunk 30 éves!
Ez idő alatt voltak apró rezdülések akár a feleségem és a rokonság tagjait illetően.Amikből lehet következtetni sok mindenre.
Az említett rokon beszélgetésünk alkalmával többek közt említette azt is ,hogy a felesége tudtával másnál is kielégíti vágyait!
Miért ne lehetne e vágyak helye a sógorasszonya!? vigyor4
2013. 11. 27. szerda 16:13  #42
parbaniek parbaniek
Van valami igazsága dako84 nek!
A mi kapcsolatunk 30 éves!
Ez idő alatt voltak apró rezdülések akár a feleségem és a rokonság tagjait illetően.Amikből lehet következtetni sok mindenre.
Az említett rokon beszélgetésünk alkalmával többek közt említette azt is ,hogy a felesége tudtával másnál is kielégíti vágyait!
Miért ne lehetne e vágyak helye a sógorasszonya!? vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 15:42
Ezzel azért elég veszélyes vizekre evezel nem? Elég necces egyből a sógorral indítani nem?
2013. 11. 27. szerda 15:56  #41
Törölt felhasználó (69371)
Nem feltétlen szerintem. Sok esetben a tesvér párja be szokott jönni, a kérdés, hogy a testvér hogy viselné. Persze ez függ attól, hogy testvérként mikben voltak benne együtt, mennyire jöttek ki egymással. Van akinek könyebb így családon belül, mint egy vad idegennel, bár ez ritkább. Tény a család szent, szokták mondani. Puhatolózni kell. Családtagnál benen van az, hogy gáz ha beégsz valamivel, talán jobban szégyenlős vagy. Viszont egy ismeretlennél ott van az, hogy nem tudsz róla semmit. Nehéz az tény. Egyszerűbb lenne, ha lenne olyan eszköz mint a Man In Black-ben, hogy aktus után mindenki elfelejtene mindent egy gombnyomásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 15:42
Ezzel azért elég veszélyes vizekre evezel nem? Elég necces egyből a sógorral indítani nem?
2013. 11. 27. szerda 15:42  #40
Sziasztok
De nem egyszerű!
2013. 11. 27. szerda 15:38  #39
parbaniek parbaniek
Sziasztok
De nem egyszerű!
2013. 11. 27. szerda 13:34  #38
Törölt felhasználó (438996)
Úgy jött szóba, hogy szex közben már szóba jött a téma. Az hogy több férfival lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885898)
2013. 11. 27. szerda 10:20
Szerintem is.Már az nagy dolog,hogy benne van.Hogy jött szóba?
2013. 11. 27. szerda 10:55  #37
kolozsvári kolozsvári
heló.bizony haladás.csak ne légy tolakodó,inkább megértő.várjuk a be számmollodat. eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 10:17
Tegnap megbeszéltük, hogy elmegyünk egy swinger klubba. Egyelőre csak körbe nézünk aztán hazamegyünk szexelni otthon. Tudom hogy ez nem nagy szám nektek, de szerintem első lépésnek jó...
2013. 11. 27. szerda 10:20  #36
Szerintem is.Már az nagy dolog,hogy benne van.Hogy jött szóba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 10:17
Tegnap megbeszéltük, hogy elmegyünk egy swinger klubba. Egyelőre csak körbe nézünk aztán hazamegyünk szexelni otthon. Tudom hogy ez nem nagy szám nektek, de szerintem első lépésnek jó...
2013. 11. 27. szerda 10:17  #35
2013. 11. 26. kedd 16:34  #34
Törölt felhasználó (870745)
Régen volt a milyenk az első hármas, hogy is felejthetnénk el az elsőt. De mindenikre jól emlékszünk, hisz nem volt sok azóta. A párom soha nem rajongott az ötletért, de soha meg se bánta. Az első két alkalom nem igazán müködött részemöl. Ezek másik párral voltak , valamint swinger stilusban 4-5 párral. Nem tudom miért nem tudtam oldódni, pedig mindig is arra vágytam. Aztán egy kedves lány került be a a hálószobánkba. Na az volt amire azt mondom, hogy földi paradicsom. Mindhárman nagyon jól éreztük magunkat. Mégis úgy gondolom, hogy a párokkal való kapcsolatot is ki tudnánk tökéletesíteni, csak gyakorolni kellene.
2013. 11. 20. szerda 19:28  #33
Kanellos Kanellos
Ez szerepjáték jó dolog , mi is ezzel kezdtük csak ajánlani tudom másoknak is. Most az a terv hogy házassági évforduló alkalmából valami hasonló ismerkedős játékot játszanánk egy swingerklubban. Talán összejön egy többes
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 11. 19. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 19. kedd 14:36
Sziasztok! Dehogynem szoktuk.
Jó pár éve, egy akkoriban frissen nyílt Budaörsi swingerklubban történt meg, ahol akkoriban alig volt valaki. Szerepjátékot játszottunk a feleségemmel. Eljátszottuk, hogy ott szedem fel, ott ismerkedünk meg. Mivel másik szóló nő nem volt, ezért egy fiatal srác is rástartolt a nejemre. Ez csak érdekesebbé tette a játékot. Együtt csaptuk neki a szelet. Nejem adta a tapasztaltat , ami jópofa volt, mert életünkben akkor másodjára jártunk nem csak ott, de úgy swingerklubban is, és akkor is csak kettecskén játszadoztunk. Ahogy körbejártunk, egyre többször érintettük meg, simogattuk végig a kívánatos női testet. Például a lépcsőn csókoltam, a srác keze nem csak cirógatott, hanem a bugyi alá is betévedt, felfedezte, amit fel lehet. De nem láthattam, mert feljebb álltam, a srác meg lejjebb volt.Vagy később egy ágyon, amikor szintúgy csókolóztunk, és a srác serényen ujjazta, izgatta. De úgy, ahogyan feküdtünk, ezt akkor nem láthattam. Utólag tudtam meg, és most is ha csak rágondolok e sztorira, csillogni kezd a szemem smile
Aztán lett egy kisebb gabalyodás is, elárultuk, hogy egy pár vagyunk, ez a srácnak nagyon tetszett, még úgyis, hogy a srác csak nyalhatta, simogathatta, meg nem dughatta a feleségemet. Tartottuk magunkat a fokozatosság elvéhez. Jó is volt így.
2013. 11. 20. szerda 13:43  #32
Egyszer mi is megpróbáltuk,de a tapasztalatlanság,az elfogyasztott alkohol miatt nem sikerült fényesen.Olyan sok általam fontosnak tűnő kritériumnak kéne teljesülni,hogy így elég nehéz,Ráadásul,valamikor egy veszekedésünk alkalmával a fejemhez lett vágva,hogy már nem is kívánom,és már csak így akarok szexelni?Takarodót fújtam,de a fejemben továbbra is ott motoszkál persze.És hát bízom,hogy az itt olvasott írások segítenek a megoldásban.
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2013. 11. 20. szerda 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 20. szerda 07:36
mi 2 év gondolkodás után az éven belevágtunk 3 as ba az első felemásra sikeredett a gyakorlatlanság miatt, ebből tanulva a második már nagyon jo volt mindenkinek.Most van a következőnek az előkészülete ami valoszinü jobb lesz az előzőektől
2013. 11. 20. szerda 07:36  #31
monilaci monilaci VIP
mi 2 év gondolkodás után az éven belevágtunk 3 as ba az első felemásra sikeredett a gyakorlatlanság miatt, ebből tanulva a második már nagyon jo volt mindenkinek.Most van a következőnek az előkészülete ami valoszinü jobb lesz az előzőektől
2013. 11. 19. kedd 14:53  #30
Nagyon tetszett amit írtál,így már értem.Mi még nem jutottunk el idáig ,mire sikerül ráhangolnom egyáltalán a témára(ez elég sok idő,és energia),mindig történik valami egyéb családi zűr,ami elvonja a figyelmét,kedvét.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 11. 19. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 19. kedd 14:36
Sziasztok! Dehogynem szoktuk.
Jó pár éve, egy akkoriban frissen nyílt Budaörsi swingerklubban történt meg, ahol akkoriban alig volt valaki. Szerepjátékot játszottunk a feleségemmel. Eljátszottuk, hogy ott szedem fel, ott ismerkedünk meg. Mivel másik szóló nő nem volt, ezért egy fiatal srác is rástartolt a nejemre. Ez csak érdekesebbé tette a játékot. Együtt csaptuk neki a szelet. Nejem adta a tapasztaltat , ami jópofa volt, mert életünkben akkor másodjára jártunk nem csak ott, de úgy swingerklubban is, és akkor is csak kettecskén játszadoztunk. Ahogy körbejártunk, egyre többször érintettük meg, simogattuk végig a kívánatos női testet. Például a lépcsőn csókoltam, a srác keze nem csak cirógatott, hanem a bugyi alá is betévedt, felfedezte, amit fel lehet. De nem láthattam, mert feljebb álltam, a srác meg lejjebb volt.Vagy később egy ágyon, amikor szintúgy csókolóztunk, és a srác serényen ujjazta, izgatta. De úgy, ahogyan feküdtünk, ezt akkor nem láthattam. Utólag tudtam meg, és most is ha csak rágondolok e sztorira, csillogni kezd a szemem smile
Aztán lett egy kisebb gabalyodás is, elárultuk, hogy egy pár vagyunk, ez a srácnak nagyon tetszett, még úgyis, hogy a srác csak nyalhatta, simogathatta, meg nem dughatta a feleségemet. Tartottuk magunkat a fokozatosság elvéhez. Jó is volt így.
/ 8