Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Tudom, hogy már vannak hasonló topicok... de sokan nézelődnek és nehézkes egy régi és hosszú topicot átböngészni.
Kinek hogyan sikerült, hármasban, többesben?
A férj vagy feleség jelenlétében történt,?
Egyszeri kaland maradt e, megbánták e?

Az eddigi hozzászólások

2013. 11. 19. kedd 14:36  #29
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok! Dehogynem szoktuk.
Jó pár éve, egy akkoriban frissen nyílt Budaörsi swingerklubban történt meg, ahol akkoriban alig volt valaki. Szerepjátékot játszottunk a feleségemmel. Eljátszottuk, hogy ott szedem fel, ott ismerkedünk meg. Mivel másik szóló nő nem volt, ezért egy fiatal srác is rástartolt a nejemre. Ez csak érdekesebbé tette a játékot. Együtt csaptuk neki a szelet. Nejem adta a tapasztaltat , ami jópofa volt, mert életünkben akkor másodjára jártunk nem csak ott, de úgy swingerklubban is, és akkor is csak kettecskén játszadoztunk. Ahogy körbejártunk, egyre többször érintettük meg, simogattuk végig a kívánatos női testet. Például a lépcsőn csókoltam, a srác keze nem csak cirógatott, hanem a bugyi alá is betévedt, felfedezte, amit fel lehet. De nem láthattam, mert feljebb álltam, a srác meg lejjebb volt.Vagy később egy ágyon, amikor szintúgy csókolóztunk, és a srác serényen ujjazta, izgatta. De úgy, ahogyan feküdtünk, ezt akkor nem láthattam. Utólag tudtam meg, és most is ha csak rágondolok e sztorira, csillogni kezd a szemem smile
Aztán lett egy kisebb gabalyodás is, elárultuk, hogy egy pár vagyunk, ez a srácnak nagyon tetszett, még úgyis, hogy a srác csak nyalhatta, simogathatta, meg nem dughatta a feleségemet. Tartottuk magunkat a fokozatosság elvéhez. Jó is volt így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 19. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885898)
2013. 11. 19. kedd 12:01
És milyen környezetben volt,hogy nem vetted észre,hogy az a srác mit csinál?
2013. 11. 19. kedd 12:01  #28
Törölt felhasználó (885898)
És milyen környezetben volt,hogy nem vetted észre,hogy az a srác mit csinál?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 11. 17. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 17. vasárnap 22:00
Nagyon az elején volt... Én csókoltam-becézgettem, miközben egy srác keze a bugyijához, illetve az alá tévedt. Akkor még nem tudtam azt, hogy miközben én csókolózom vele, valaki betéved a bugyijába, izgatja csiklóját, ujjazza a punciját. Ez az élmény azóta is izgatóan hat reám, ha csak rá gondolok!
2013. 11. 19. kedd 11:44  #27
kolozsvári kolozsvári
heló.
és mi lett a vége?
pároddal nem szoktátok csinálni?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 11. 17. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 17. vasárnap 22:00
Nagyon az elején volt... Én csókoltam-becézgettem, miközben egy srác keze a bugyijához, illetve az alá tévedt. Akkor még nem tudtam azt, hogy miközben én csókolózom vele, valaki betéved a bugyijába, izgatja csiklóját, ujjazza a punciját. Ez az élmény azóta is izgatóan hat reám, ha csak rá gondolok!
2013. 11. 17. vasárnap 22:00  #26
Nyúlmedve Nyúlmedve
2013. 11. 11. hétfő 08:38  #25
Törölt felhasználó (870014)
Sziasztok... egy nagyon csinos, fiatal (26, 32) par vagyunk!!! Egy honapot Budapest kozeleben toltunk... kulfoldon 2 eve swinger eletet elunk ***************************nem társkereső, beajánlkozó***************

(moderálva:extraxl)
2013. 11. 11. hétfő 07:54  #24
kolozsvári kolozsvári VIP
heló.hol vannak az élmény beszámolok. pardon1
2013. 10. 25. péntek 20:13  #23
kolozsvári kolozsvári
sokat nem teketóriáztam.vállánál fogva hanyatt döntöttem a szoba közepére és ismét a rózsaszínű szalonban volt a farkam.élveztem a helyzetet,mivel ilyenben még nem volt részem.a többiek csendbe néztek.a csendet és a nézelődést az újonnan megismert pár hölgy tagja bontotta meg.a csajom fölé hajolt,szopogatni kezdte azokat a csodás nagy melleket.sokáig nem bírtam és a csajom hasára élveztem.a tátongó punci előtt térdepelve gyönyörködtem a látványban.ugyan is a többiek is szexeltek.az aktusok után olyan felszabadult és őszinte beszélgetés volt pár pohár ital kíséretében,hogy én még addig ilyenben nem volt részem.na persze azért még ki nyaltam a csaj punciját utólag.nem akartam a csajtól semmit.pedig nagyon bejött nekem.akkor valahogy nem.
buli után puszi és elköszöntünk.nem érdeklődtem felőle.néha az újonnan megismert pár mondta hogy jól van.(ez a pár a kövi pár évben nagy szerepet kapót az életemben).engem utólag kissé bántott hogy még a tel számát sem kértem el.a leszerelésemkor a kapuban a nagy csapat várt és közte volt a csaj is.nagyon örvendtem hogy találkoztunk.össze járogatunk,buliztunk nagyokat szexeltünk.annak az év húsvétján jött el az a perc amikor azt mondtam ez a csaj kel nekem.azóta ez a csaj a mai napig a feleségem akit nagyon szeretek.az újonnan megismert párral 3 év után intim baráti szex kapcsoltatott tartunk.
2013. 10. 25. péntek 18:46  #22
kolozsvári kolozsvári
sziasztok.
leszerelésem előtt pár hónappal pontosan december első hetében az aktuális barátnőm dobott.igyekeztem visszaszerezni de semmi esélyem nem volt.így jártam.a haverok közben márt szervezték a szilveszteri bulit,közben nyugtattak hogy nem leszek egyedül,lesz pár facér csaj.magam alatt voltam rendesen,nem volt hangulatom a bulira. el érkezett hát szilveszter napja,két szatyor piával megjelentem a buli helyszínén ahol mindenki örült nekem de leginkább én örvendtem akkor a legjobban mert ott volt a legjobb haver szintén katona.na de volt vele egy nő.torzsőrmester nő volt a határőrségnél. bizony finom kis húsos,telt nő amin volt mit fogni.(imádom az telt nőket). na a társasság többi női tagjait sem kelletett félteni.nagyon csinosak voltak.folyt a beszélgetés meg a készülődés.érkezett még egy új pár is.a házigazda ismerőse,de facér csaj egy sem volt jelen.én úgy elvoltam kicsit magamban.10 óra magasságában megérkezett egyik csaj.hosszú szövet kabát,lábbán csizma és a hidegtől piros volt az arca.amikor a szobába lépet,hát nagyon megcsodálta.finom töltött galamb volt.ettünk ittunk ment a buli és a tánc,na persze a marhulás.éjfél pezsgő bontás és csók.na de kivel?a kijelölt barátnőm odajött és határozott mozdulattal le smárolt.hát megmozdult a gatyám akkor rendesen.a csókolózást a kanapén folytattuk.közben gyertyákat gyújtottunk a hangulat kedvéért.a beszélgetés témája a szex lett.mindegyikünk elmesélte élményét.hát nekem márt minden bajom volt.áll a cerka rendesen.az aktuális csajommal egymás mögé lefeküdtünk,betakartuk magunkat a takaróval és átöleltem.ö meg nekem tolta a fenekét.érezte a farkam keménységét.a szobában közben nagyon elhalkultak,néha egy sóhaj hallatszott.felém fordult a csaj és megkérdezte hogy bedugnám így hátulról.oldalfekvésben márt csúsztattam is le a gatyám,szoknyát a derekára húztam.megragadta a cerkámat és a márt elégé nedves puncihoz irányította.gyengéden,finoman haladtam a rozsaszin szalon belsejébe.csendben mozogtam,ne csináljunk zajt közben a csiklóját simogattam.párszor megrándult.majdnem elszálltam amikor a törzsőrmester hölgy felsikoltva kérdezte:tán basztok?amit a szó elhagyta ajkát abban a pillanatban felkapcsolta a villanyt és a takartot lerántotta rólunk.megragadta mindkettőnk csípőjét és nevetve egymásnak tologatta ritmusos mozdulattal.a csaj egyszer csak összerándult és nagyot sikkantott,a miután párszor összerándult.hát én tele maradtam,de egy jót nevettük a helyzeten.hogy csillapítsam le magam elmentem a mosdóba hogy hideg vízzel enyhítsem a dákom.vissza érve a szobába észleltem hogy a fiuk nesztelenek a lányokon comb harisnyában vagy egy szál semmiben beszélgetnek a szoba közepére leterített takarókon.én az ingemet tűrtem be a gatyámban.nem volt feltűnő nagyon.a csaj mosolyogva odajött hozzám,meg csókolt,derék övemet bontotta ki miközben a társasság egyhangún skandálta hogy lássuk.nem tudtam miről van szó.lerántotta a bokámig a nadrágom és ajkai közé szippantotta a szerszámomat.mit ne mondjak ismét állt.
2013. 10. 25. péntek 18:25  #21
Demona Demona VIP Admin
Sokan megfogalmazták itt néhány topikban mennyire fontos, hogy tiszta fejjel érdemes ezt átbeszélni.
Szerintem egy meghitt és nyugodt, zavartalan körülmények között kezdeményezett beszélgetés építő jellegű lehet. Mi vesztenivalója lehet a kapcsolat bármely tagjának...ha az megfelelő bizalommal őszinteséggel bír....többest tervezni pedig csak arra érdemes.
Viszont ha a beszélgetést mindenáron kerülnéd lelehet azt tesztelni egy harmadik személy segítségével mennyire nyitott a párod a többesre..pl. ha valaki legyeskedik körülötte hogy reagál..és hasonlók...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2013. 10. 25. péntek 17:51
Nem lovagolunk a történeten, csak kíváncsiak vagyunk! Engem is izgat a plusz férfi bevonása, de nem nagyon tudtam még szóba hozni sem! Persze amikor éppen már a csúcson van a párom akkor bármire hajlandó lenn, de odáig el kell jutni!!Addig a szekrényben ücsörögjön a harmadik?
2013. 10. 25. péntek 17:51  #20
Nem lovagolunk a történeten, csak kíváncsiak vagyunk! Engem is izgat a plusz férfi bevonása, de nem nagyon tudtam még szóba hozni sem! Persze amikor éppen már a csúcson van a párom akkor bármire hajlandó lenn, de odáig el kell jutni!!Addig a szekrényben ücsörögjön a harmadik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884178)
2013. 10. 25. péntek 16:13
Szerintem nem Bee76 történetén kellene lovagolni. ravasz1
Beszámolók, élmények és a többi. wave
2013. 10. 25. péntek 16:13  #19
Törölt felhasználó (884178)
Szerintem nem Bee76 történetén kellene lovagolni. ravasz1
Beszámolók, élmények és a többi. wave
2013. 10. 25. péntek 16:04  #18
karpat57 karpat57
Említetted már neki ebbéli vágyaid?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898329)
2013. 10. 25. péntek 15:53
Nem. wow2
2013. 10. 25. péntek 15:53  #17
Nem. wow2
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 25. péntek 15:12
A jelenlegi párod tudja, hogy volt már ilyen élményed?
2013. 10. 25. péntek 15:12  #16
A jelenlegi párod tudja, hogy volt már ilyen élményed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 22. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 13:19
Régóta olvasgatom a fórumot. A hozzászólások között találni sok hasznos és érdekes infót, de akad bőven olyan is, ami finoman fogalmazva is unalmas és zavaró. Ez a topic most kimondottan tetszik, ezért sem baj, hogy már van hasonló. Úgy döntöttem én is megosztom ebbéli tapasztalatomat.

Harmincas éveim végén járó csinosnak mondott nő vagyok. Teljesen átlagos nő, pont annyira csinos és vonzó, amennyire a többi nő a környezetemben. A történetem egy korábbi kapcsolatomhoz kötődik. A barátommal egyidősek voltunk és hosszú ideig jártunk. Végül nem maradtunk együtt, de a szakításunknak ehhez a témához semmi köze nem volt.

A kapcsolatunk pár éves volt, amikor ez a téma felmerült szex közben. Hozzá kell tenni, hogy bár nem ő volt az első férfi, akivel lefeküdtem, de például olyan, hogy szopás végig csak vele volt addig. Nem emlékszem már, melyikünk hozta szóba. Mindegy is, mert mind a ketten élveztük a gondolatot. Persze, ment a hezitálás sokáig. Játéknak jó volt szex közben vagy akár eljátszva, de a valóság az teljesen már volt.

Így hosszú ideig csak játék maradt. Izgató játék. Hogy emiatt vágytam rá egyre jobban vagy magától is erősödött volna a dolog, azt nem tudnám megmondani. Végül én voltam az, aki kimondta, hogy elég most már tényleg próbáljuk ki. Persze nem ilyen durván. A barátom nem ellenkezett. Akkoriban még nem nagyon voltunk neten, így a keresés nehezebb volt. Igazából az ilyen sms-es ismerkedésekből semmi jó nem sült ki. Találkoztam pár fura fazonnal, akikkel nem igazán akarództott nekem.

Aztán úgy döntöttünk, hogy körülnézünk az éjszakában. Bulik, diszkó és hasonlók, de az sem hozott sikert. Nem voltam válogatós és a barátom sem fikázott, egyszerűen nem jött valahogy össze egyetlen szimpatikus srácot sem találtunk. Persze tucatnyi jelentkező volt vagy lehetett volna.

Végül nem maradt más ötletem, mint a munkahelyemen egy nálam idősebb kolléganőmnél érdeklődni. Ő negyvenes volt, férjezett és a párjával jó kis bulikat tartottak, ahol nem csak táncolás és kötetlen beszélgetések zajlottak. Persze azonnal mondta, hogy menni fog ez és egyet se féljek.

De lényeg a lényeg.
Elmentünk egy ilyen buliba. Tényleg laza és ütős buli volt. Meg is ismerkedtünk egy nálam idősebb negyvenes pasival. Minden ment mint a karikacsapás. De tényleg. Az ital, a régóta tartó keresgélés miatti kiéhezettség mind megtette a hatását.

Hatalmas szex volt hajnalban a pasi lakásán. Hármasban csináltuk. Bár a barátomnak nem akart rendesen összejönni és így inkább a pasival voltam végig. De aztán a párom is belejött. Addigi életem legizgalmasabb élménye volt. Először élvezett más férfi a számba, arcomra és belém. Mmmm…

Reggel nem volt szex. Feszélyezve éreztük magunkat, de megbeszéltünk egy újabb találkozást. Az még jobb volt. Végül kialakult egyfajta viszony, és havonta egyszer-kétszer találkoztunk. Külön nem. Majd véget ért.

A mostani párom, a férjem, sajnos nem kapható az ilyen huncutságokra, pedig én nagyon benne lennénk. finom
2013. 10. 25. péntek 12:04  #15
puncikám79 puncikám79
Bocsi nem ide akartam Dexter88 nak szántam!!!!
(Ez egy válasz puncikám79 üzenetére (2013. 10. 25. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 25. péntek 12:03
meséld el légyszi....
2013. 10. 25. péntek 12:03  #14
puncikám79 puncikám79
2013. 10. 25. péntek 10:55  #13
Nem munkahelyi volt. merges2
A kolléganőmmel jóba voltam, s tudtam, hogy ilyenekben benne van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812093)
2013. 10. 25. péntek 10:20
Bátor voltál, hogy bevállaltad munkahelyen belül. Ahol én dolgozok szerintem pár napon belül kiderült volna és az emberek ítélkeznek sajnos és képmutatóak. Tapasztalatból mondom, én belefutottam egy ilyenbe sajnos...:s
2013. 10. 25. péntek 10:20  #12
Törölt felhasználó (812093)
Bátor voltál, hogy bevállaltad munkahelyen belül. Ahol én dolgozok szerintem pár napon belül kiderült volna és az emberek ítélkeznek sajnos és képmutatóak. Tapasztalatból mondom, én belefutottam egy ilyenbe sajnos...:s
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 22. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 13:19
Régóta olvasgatom a fórumot. A hozzászólások között találni sok hasznos és érdekes infót, de akad bőven olyan is, ami finoman fogalmazva is unalmas és zavaró. Ez a topic most kimondottan tetszik, ezért sem baj, hogy már van hasonló. Úgy döntöttem én is megosztom ebbéli tapasztalatomat.

Harmincas éveim végén járó csinosnak mondott nő vagyok. Teljesen átlagos nő, pont annyira csinos és vonzó, amennyire a többi nő a környezetemben. A történetem egy korábbi kapcsolatomhoz kötődik. A barátommal egyidősek voltunk és hosszú ideig jártunk. Végül nem maradtunk együtt, de a szakításunknak ehhez a témához semmi köze nem volt.

A kapcsolatunk pár éves volt, amikor ez a téma felmerült szex közben. Hozzá kell tenni, hogy bár nem ő volt az első férfi, akivel lefeküdtem, de például olyan, hogy szopás végig csak vele volt addig. Nem emlékszem már, melyikünk hozta szóba. Mindegy is, mert mind a ketten élveztük a gondolatot. Persze, ment a hezitálás sokáig. Játéknak jó volt szex közben vagy akár eljátszva, de a valóság az teljesen már volt.

Így hosszú ideig csak játék maradt. Izgató játék. Hogy emiatt vágytam rá egyre jobban vagy magától is erősödött volna a dolog, azt nem tudnám megmondani. Végül én voltam az, aki kimondta, hogy elég most már tényleg próbáljuk ki. Persze nem ilyen durván. A barátom nem ellenkezett. Akkoriban még nem nagyon voltunk neten, így a keresés nehezebb volt. Igazából az ilyen sms-es ismerkedésekből semmi jó nem sült ki. Találkoztam pár fura fazonnal, akikkel nem igazán akarództott nekem.

Aztán úgy döntöttünk, hogy körülnézünk az éjszakában. Bulik, diszkó és hasonlók, de az sem hozott sikert. Nem voltam válogatós és a barátom sem fikázott, egyszerűen nem jött valahogy össze egyetlen szimpatikus srácot sem találtunk. Persze tucatnyi jelentkező volt vagy lehetett volna.

Végül nem maradt más ötletem, mint a munkahelyemen egy nálam idősebb kolléganőmnél érdeklődni. Ő negyvenes volt, férjezett és a párjával jó kis bulikat tartottak, ahol nem csak táncolás és kötetlen beszélgetések zajlottak. Persze azonnal mondta, hogy menni fog ez és egyet se féljek.

De lényeg a lényeg.
Elmentünk egy ilyen buliba. Tényleg laza és ütős buli volt. Meg is ismerkedtünk egy nálam idősebb negyvenes pasival. Minden ment mint a karikacsapás. De tényleg. Az ital, a régóta tartó keresgélés miatti kiéhezettség mind megtette a hatását.

Hatalmas szex volt hajnalban a pasi lakásán. Hármasban csináltuk. Bár a barátomnak nem akart rendesen összejönni és így inkább a pasival voltam végig. De aztán a párom is belejött. Addigi életem legizgalmasabb élménye volt. Először élvezett más férfi a számba, arcomra és belém. Mmmm…

Reggel nem volt szex. Feszélyezve éreztük magunkat, de megbeszéltünk egy újabb találkozást. Az még jobb volt. Végül kialakult egyfajta viszony, és havonta egyszer-kétszer találkoztunk. Külön nem. Majd véget ért.

A mostani párom, a férjem, sajnos nem kapható az ilyen huncutságokra, pedig én nagyon benne lennénk. finom
2013. 10. 24. csütörtök 23:09  #11
Chipelek Chipelek
Jöhet finom
(Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 10. 24. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 24. csütörtök 22:27
heló.
én is megosztanám az élményemet csak kissé hosszú,vagyis a katona életemtől kezdődik és nem tudom hogy ide illik-e az élményem.
2013. 10. 24. csütörtök 23:05  #10
Törölt felhasználó (892021)
Hogyne illene ide.... ne fogd vissza magadat !!!
(Ez egy válasz kolozsvári üzenetére (2013. 10. 24. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 24. csütörtök 22:27
heló.
én is megosztanám az élményemet csak kissé hosszú,vagyis a katona életemtől kezdődik és nem tudom hogy ide illik-e az élményem.
/ 8