Cerbusz Drága Katinka!
Írnék én szépet, de nem tudok. Az utóbbi időben minden szar! Gondoltam Te majd felvidítassz.
Asszem depis vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írnék én szépet, de nem tudok. Az utóbbi időben minden szar! Gondoltam Te majd felvidítassz.
Asszem depis vagyok. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 20:47
Hát unalmadban azért írhattál volna Te is valami szépet, lélek- és libidóemelőt!
Hát unalmadban azért írhattál volna Te is valami szépet, lélek- és libidóemelőt!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek Drága! Írjál vmi. szépet, mer' nagyon unatkozom.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:35
Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre? Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!
Háááát!
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..
Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre? Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:31
Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!
csak szomi vótam, me nics ott az uncsim.
De hamar gyógyul, mert rengeteget ittam, s itattam az egészségére!!!
Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!
neked, hogy telt az a pár nap, amíg én Hol a tájtól, hol a fincsi pálesztől részegedtem?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor gyógyulást a "szövődményesnek", pihit a "halálratáncoltatott" anyósoknak!
2006. 08. 23. szerda 11:23
ÁÁÁtadom!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:23
Akkor gyógyulást a "szövődményesnek", pihit a "halálratáncoltatott" anyósoknak! (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:18
Jujj!!!
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk.
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk.
Mielőtt baj lenne: tekintsétek GG-s összejövetelnek:-)))
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jujj!!!
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást....
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:14
Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást....
Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást.... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 10:49
Hogyhogy balul sült el? Csak nem volt töke a menyasszonynak is????
Ja! Ha valakit érdekelne:
Nem...
Nem volt ott a lagzin a menyasszon, meg a vőlegény sem. A vőlegénynek vakbélműtétje volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem volt ott a lagzin a menyasszon, meg a vőlegény sem. A vőlegénynek vakbélműtétje volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 10:49
Hogyhogy balul sült el? Csak nem volt töke a menyasszonynak is???? (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 10:47
Szia!
Kb 3 napig részeg voltam...
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!!
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!!
Szia!
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A Doktor2 urat valahol nem láttátok? Vagy még mindig itthon van?
Na, milyen volt? (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Cerbusztok!!!
I'm Back!!!
I'm Back!!!