Egy másik topikban szertefoszlott az avatárom.Teszt.
Milyen "EgyFérfi" vagy Te, hogy amikor kereslek a chat-en, akkor éppen nem ott vagy, mikor meg itt számítanék rád, hát ide sem dugod az "orrmányodat"!???? He?
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 12:45
Méghogy mekerültem, hásze, itt voltam végig, ha éppenséggel nem itt de a chatten megtaláltok
Felébredtem, ejsze, , ahhoz képest hogy korán mentem ma haza, elég fitt vagyok, vagy mégse?
Jóreggelt! Ébredjetek, világ lustái! Még rossz hírünk kél a végén!
Méghogy mekerültem, hásze, itt voltam végig, ha éppenséggel nem itt de a chatten megtaláltok
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 19. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Azért lehetne mindenkinek legalább ennyire jókedve....
Szia Katinkám , néha ide látogatok de sajna nem a régi .Tényleg punyadás van itt.
msn- en elérhető vagyok.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
msn- en elérhető vagyok.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes vasarnapot!
Mi ez a "punnyadás", drága földijeim????
Köszönöm szépen, drága doki!
Kedves Maxujoe, képbeszúrásaid "átszúrom" a "rajzfilm"-szakosztályhoz (Cartoon sex), nagyon jók!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre, valahára valaki megkerült!!! Üdv, EgyFérfi! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 13:55
Hát akkor legyen lábtenisz . (mindig is tudtam, hogy baj van a magyar nyelvtudásommal).
Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő)
Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő)
Hát akkor legyen lábtenisz . (mindig is tudtam, hogy baj van a magyar nyelvtudásommal).
Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 18. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 18. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Már akkor inkább "oda" fagyjon beléje,no! (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:11
Lehet, hogy Balázs Báttyánknak igaza, van de nekem akkor is belefagy a t..öm ilyenkor, amugy ha fürödözni akarok tényleg a Szejkét választom, általában tiszta a víz és jókat lehet lábfocizni, na meg inkább vetkőznek ott ki a csajok
Biztosan lábteniszezni szeretsz!
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy Balázs Báttyánknak igaza, van de nekem akkor is belefagy a t..öm ilyenkor, amugy ha fürödözni akarok tényleg a Szejkét választom, általában tiszta a víz és jókat lehet lábfocizni, na meg inkább vetkőznek ott ki a csajok
EGY KIS LAZÍTÁS!
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)