"A Szejke úgy melegítve, mint hidegen (..) (Orbán Balázs)
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 13:39
Szia! Nekem ugyan volna, de ahogy te is tudod, szerény városunk nem rendelkezik aktiv stranddal, hacsak nem megyek ki a Szejkére, de abba a t.. öm is belefagy.
Szia! Nekem ugyan volna, de ahogy te is tudod, szerény városunk nem rendelkezik aktiv stranddal, hacsak nem megyek ki a Szejkére, de abba a t.. öm is belefagy.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma senki nem hajlandó egy kis tündérkerti lubickolásra? Ki a rétre-partra, pernahajderek!!!!
2006. 08. 17. csütörtök 09:37
Ma senki nem hajlandó egy kis tündérkerti lubickolásra? Ki a rétre-partra, pernahajderek!!!!
szia Katinka
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
mindenkinek szép álmokat. Katinka
Lokálpatriota: - A francba a muszka gázzal! Jó nekünk a székely is...
Lassan búcsuzok, mert indulok pakolni.
Reggel indulok Tündérkertbe!
Legyetek jók. Pusszancs mindenkinek!!!
Addig én mit tegyek????
Persze, hogy felhasználhatod, dokibácsim, hiszen ezt én is a netről "kaptam el", nagyon tetszik nekem is. :)
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?
Jahhhjjj!
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
látva nem lázva
Ilyen szépséget lázva reggel,már jó lessz a napunk!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt, kedves orvos-2! Szép napot mindenkinek!Katinka
Mindenkinek szép álmokat!
Jó hideg sőr!!! az majd segít!!!