Sziasztok!
Szomorúan vettem észre, hogy zárolták a topikunkat Hogy fogok így beszélgetni Rambikával, csabikával és a többi felvidéki szeximádóval? Pedig mentek ott jó beszélgetések, úgyhogy én ezt a döntést nem helyeslem
Addigis Katinka, mint a topik "húzóasszonya", téged kérdezlek: társulhatunk ide hozzátok?
Ezt meg a moderátoroknak:
Szomorúan vettem észre, hogy zárolták a topikunkat Hogy fogok így beszélgetni Rambikával, csabikával és a többi felvidéki szeximádóval? Pedig mentek ott jó beszélgetések, úgyhogy én ezt a döntést nem helyeslem
Addigis Katinka, mint a topik "húzóasszonya", téged kérdezlek: társulhatunk ide hozzátok?
Ezt meg a moderátoroknak:
Katinka #230
(Ez egy válasz gurujoe üzenetére (2006. 08. 09. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabad! Sőt, ki is kell mondani őket!
katicika , honnan vagy?
Szia, kedves TheThoma! Örömmel üdvözöllek a topikban.Tudd meg, hogy nekem is jólesik, ha földiekkel beszélgethetek MINDENRŐL. ÜdvKatinka
Van nála "nagyobb" is! (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 09. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen "nagy ember"...
De Te itt vagy, te "mészáros"! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 05. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat, elfelejtettem napsugaras jórögge't köszönni, hát akkor most...!
No, akkor ezzel a csajsziképpel kivánok mindenkinek jóéccakát!
Utánanéztem: Gub Jenő neve a dr. Vofkori László tanár úréval,- akit személyesen, és mint kitűnő földrajztanáromat ismerem és tisztelhetem -, együtt jelenik meg egy híradásban, innen feltételezem, hogy a "Peda" újkori tanára lehet, akinek néprajzi és természetismereti kiadványai is megjelentek.Írj róla, mert érdekel. ÜdvKatinka
Naná!
"Per spinas ad rosas" (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
"Per spinas ad rosas" (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 17:55
Szép a cipője . Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk)
Szép a cipője . Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért egy kis szex is legyen itt, mert lecsapnak! :)))))
Szia Katinka!
Surun jarok Udvarhelyre.
Megkereshetnelek? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Surun jarok Udvarhelyre.
Megkereshetnelek? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 13:55
Sajnos nem, de a Backamadarasi Kis Gergely, a Benedek Elek annál többet.Én is kiváncsi vagyok, mit tudsz róla.Lécci, világosíts fel.
Sajnos nem, de a Backamadarasi Kis Gergely, a Benedek Elek annál többet.Én is kiváncsi vagyok, mit tudsz róla.Lécci, világosíts fel.
tanitokepzo?
...És a szeretett Alma Mater...