:))
Szekelyudvarhely
Szekelyudvarhely
Nagyon kiváncsifáncsikák vagytok!Hát ITT!
Bocsánat, de ez csak nyomatékosítás, eredetileg pedig így nézett volna ki 1(egy!)perc, és azt kellett volna érzékelned belőle, hogy: NAHÁT, CSAK ENNYI???? AKKOR MINGYÁROST EL IS KÜLDÖM EGYENKÉNT EZT A SZÁZHETVENHAT KÉPET!
Kép a motorosokról...
KUKKANTSATOK BE IDE!
Szép képanyaggal dokumentált útinapló egy kis erdélyi motorostúráról... :)
Szép képanyaggal dokumentált útinapló egy kis erdélyi motorostúráról... :)
vagy küldel katinak és fel rakja ő
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 16:30
Ha a képek már a gépeden vannak, 1(egy) perc sem az egész, és már el is küldted! Próbáld csak meg!
Ha a képek már a gépeden vannak, 1(egy) perc sem az egész, és már el is küldted! Próbáld csak meg!
Budapestnél 1050 m-rel magasabban.
Túra közben...:)
Talán valahová a Gyilkos-tó hullámaiba veszett! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 05. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos nem jött meg
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 20:12
Mindkettőt megkaptam: olyan egyformák, mint két vízcsepp!
Szépek és tartalmasak a beszúrt képek. S a kontyfa-felírat csodálatos:"ÜDV NEKED, KI E HAJLÉKBA LÉPSZ, BÉKE VÉLED, MÍG KÖRÜNKBE' ÉLSZ, S ÁLDÁS REÁD, HA UTADRA TÉRSZ."
Szépek és tartalmasak a beszúrt képek. S a kontyfa-felírat csodálatos:"ÜDV NEKED, KI E HAJLÉKBA LÉPSZ, BÉKE VÉLED, MÍG KÖRÜNKBE' ÉLSZ, S ÁLDÁS REÁD, HA UTADRA TÉRSZ."
Ébresztő, lustaságok! Hasatokra sütött a nap!
No, akkor mindenkinek nyugodalmas jóccakát: Katinka
Privát üzenet ment Neked! ÜdvKatinka
Mindkettőt megkaptam: olyan egyformák, mint két vízcsepp!
orvos-2 #196 | ma 14:11
Gratula, hogy idáig eljutottál, s ha a "/view"-t kihagytad volna az Url-ből, már a képet is láthatnád. Ezért mondtam, hogy a "direkt link a képhez"-ben megjelenteket szúrd be(másold be) hiánytalanul és pontosan! Gratulálok: Katinka
Melyik, kedves doktorbácsi? :)