Szépjónapot! :)
Szép és tartalmas éjszaka áll mögöttem, de azért, mielőtt "elpihennék", még válaszolok neked.
Ha visszagondolok, még most is beleremeg a kis nunkóm(nem húzni akarlak, tényleg így van, és ki kell valahogyan az örömömet öntenem valakinek!Ne haragudj, de Te kerültél az utamba:)!Lehet a pezsgőnek is szerepe, hogy ilyen hirtelen kinyilottam.)Sajnos, egyedül vagyok, a párom már "kirepült az élet kék egére", másként megjárná nagyon! :)))))
Na, megyek, megnézem a méledet. Pussza: Katinka
Ha visszagondolok, még most is beleremeg a kis nunkóm(nem húzni akarlak, tényleg így van, és ki kell valahogyan az örömömet öntenem valakinek!Ne haragudj, de Te kerültél az utamba:)!Lehet a pezsgőnek is szerepe, hogy ilyen hirtelen kinyilottam.)Sajnos, egyedül vagyok, a párom már "kirepült az élet kék egére", másként megjárná nagyon! :)))))
Na, megyek, megnézem a méledet. Pussza: Katinka
Megnéztem, de nem nekem szólt. Egyébként ilyen szép reggelen kár és vétek ilyen marhaságokkal foglalkozni! :)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 02. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 08. 02. szerda 21:39
OFF TOPIC #1521 hsz neked szól.
Nekem gyönyörű éjszakám volt! Mindenkinek szépjóreggelt!:)
Vagy csak! :))))
(Ez egy válasz Farok üzenetére (2006. 08. 02. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 21:06
Katinka, megkérdezhetem mik ezek az itt-ott beszúrások eme pucér leányzóról? Talán ő is székely? Ne érts félre, semmi bajom velük, csak tudni szeretném, miért is kerülnek ide. Vagy csak doki barátunknak szeretnél velük kedveskedni?
OFF TOPIC #1521 hsz neked szól.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka, megkérdezhetem mik ezek az itt-ott beszúrások eme pucér leányzóról? Talán ő is székely? Ne érts félre, semmi bajom velük, csak tudni szeretném, miért is kerülnek ide. Vagy csak doki barátunknak szeretnél velük kedveskedni?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 01. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Doktor úr, 18:00 óra régesrég elmúlt!!! Ébresztő!
...de a legénykék is ügyeskedtek ám...:)
...ahol nemcsak a lányok voltak szépek,...
Csíksomlyó?????
Hát hol vagytok, édes mézeim......OK!
Egy emlékezetes kép az "ezer székely leány"-találkozóról
Hahó, kedves fórumlakók! :)Ha valaki tud valamit "mendez..."-ről, avagy "orvos-2"-ről, hogy "doctorbalu"ról ne is szóljak, az értesítsen. No meg írjatok mindenről, SOK SZEXRŐL e rovat "hasábjain", mert hiába tündérkerthez hasonlatos Erdély, "lakók"(fórumozók) nélkül csak csalóka kép egy nemtudni hol emelkedő, feledésbe merült falon...
Szép jóreggelt! :)
És nagyon örülök, hogy végre eltünt a "poszt-predikátumom" :)
Megkaptam, köszönöm! Többi a válasz mail-ban!