hello. tegnap este volt lent egy pár. szöke hölgy taggal. Esetleg tud valaki elérhetöséget hozzá??
Sziasztok! Kicsi kertész vagyok.Aki ismer az tudja,hogy mit nyer velem. Hölgyet keresek aki eljönne velem Budapesti swinger cluba
Szia! Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (897885)
2014. 01. 10. péntek 10:05
hát amit tegnap láttam lent az egy életre elvette a kedvem..
hát amit tegnap láttam lent az egy életre elvette a kedvem..
Mondtam hogy csütörtökön kell lemenni....
Máskor ne számítsatok többre! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Máskor ne számítsatok többre! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (735671)
2014. 01. 09. csütörtök 08:33
Szerda este voltun lenn a dob u hát!!?? elég gyenge volt a felhozatal
21 éves sportos pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párokkal. Van arcos képem is a társkeresőben. Írjatok nyugodtan
Sziasztok.
Én még dec.11-én voltam lent a dob utcai moziban. Nagyon jó volt, sokan nem voltak de egy pár kiválasztott magának, igaz csak a kabinon keresztül akarták. Szívesen megismételném, más párokkal is összefutnék lent. Akit érdekelnék, tudok képeket is küldni.
Én még dec.11-én voltam lent a dob utcai moziban. Nagyon jó volt, sokan nem voltak de egy pár kiválasztott magának, igaz csak a kabinon keresztül akarták. Szívesen megismételném, más párokkal is összefutnék lent. Akit érdekelnék, tudok képeket is küldni.
Szerda este voltun lenn a dob u hát!!?? elég gyenge volt a felhozatal
ma dob utca .pár párt keres
sziasztok szerda vagy csütörtök este a dob utcába párral ill pasikkal találkoznánk !!
Sziasztok. Fiatal egészséges, inteligens pár vagyunk. F 172/74 37é L: 173/65 31é
Holnap lemennénk Dob u.-ba ha lenne hasonló pár..
Első bálosok vagyunk de merész vágyakkal...
Holnap lemennénk Dob u.-ba ha lenne hasonló pár..
Első bálosok vagyunk de merész vágyakkal...
Nem is akarnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904507)
2014. 01. 04. szombat 13:11
Nem ertem miert nem talaltok!! ilyen bomba alaku- csinos nöröl almodoznak a parok-pasik, vagy nagyon valogatosak vagytok vagy pedig nincs Bp.-en jo kiallasu par-pasi, masra nem tudunk gondolni .
Sziasztok! Huuu ilyen szép ciciket már rég nem láttam! Nagyon szép!
(Ez egy válasz Jozso1 üzenetére (2014. 01. 04. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ertem miert nem talaltok!! ilyen bomba alaku- csinos nöröl almodoznak a parok-pasik, vagy nagyon valogatosak vagytok vagy pedig nincs Bp.-en jo kiallasu par-pasi, masra nem tudunk gondolni .
Sziasztok!
Este valami mozgás a király moziban? Szívesen csatlakoznék! Természetesen küldök képet ha van érdeklődő!
Este valami mozgás a király moziban? Szívesen csatlakoznék! Természetesen küldök képet ha van érdeklődő!
Sziasztok! Mikor mennétek este?
(Ez egy válasz neven üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 12:25
Harmincas pár vagyunk,ma este lemennénk a dob utcai moziba,egy kedves pár társaságát tudnánk élvezni,esetleg ápolt potens férfi is érdekes lehet.
Harmincas pár vagyunk,ma este lemennénk a dob utcai moziba,egy kedves pár társaságát tudnánk élvezni,esetleg ápolt potens férfi is érdekes lehet.
holnap nap közben lány/pár!?
Üdv!
Partnert keresek yoni masszázs gyakorlásához.
Partnert keresek yoni masszázs gyakorlásához.