Maximálisan meg lehet érteni amit írsz, és egyetértek, sokan úgy vannak a dologgal hogy mindegy kivel csak legyen valami,
Aki meg keresgél és nemet mond mert nincs meg a szikra az már ........a :S
Aki meg keresgél és nemet mond mert nincs meg a szikra az már ........a :S
szívesen elmennék szexmoziba párral, csajjal
Sziasztok!
Sportos alkatom van, 19cm a méretem, vastag. Viszonylag sokat spriccelek, szeretem a perverz, és extrém dolgokat. Képeket tudok küldeni, ide nem tudtam feltenni. Autóm van, abban lehet csinálni, de bármiben benne vagyok. Szívesen beszállok harmadiknak is akár. Igényes, borotvált. írjatok bátran! , időben, rugalmas vagyok, Peste megyében vagy Budapesten vagyok elérhető!
Sportos alkatom van, 19cm a méretem, vastag. Viszonylag sokat spriccelek, szeretem a perverz, és extrém dolgokat. Képeket tudok küldeni, ide nem tudtam feltenni. Autóm van, abban lehet csinálni, de bármiben benne vagyok. Szívesen beszállok harmadiknak is akár. Igényes, borotvált. írjatok bátran! , időben, rugalmas vagyok, Peste megyében vagy Budapesten vagyok elérhető!
Sziasztok!
18-21 éves csinos pár vagyunk. Párokkal szívesen lemennénk a Dob utcai szexmoziba. Várjuk párok, lányok leveleit.
18-21 éves csinos pár vagyunk. Párokkal szívesen lemennénk a Dob utcai szexmoziba. Várjuk párok, lányok leveleit.
Egy párral szívesen szex moziznák ma !
Ha csatlakozhatnék valakihez, szívesen elmennék Pesten szexmoziba.
Ha talaltatok (meg kell becsülni) ha meg odebb alltak akkor valami csak van (szeretnetek CSAK egyszer jol erezni magatok), meg egyszer csak össze jön!! hat nem eretem!! Talaltatok vagy megsemnem?
A stilusotokat nem tudom miböl (lemerni) (en buta), adatlap? nekünk sincs! foto? nem sok ertelme van = ha nem tul jo a a foto akkor felesleges, ha meg olyan mint a tietek akkor meg ugyis a nyalcsorgatok kikezdenek mert nem jutnak el hozzatok = a tali a döntö a valosag. Ha meg ettöl elzarkoztok akkor lehet hogy sokaig fogtok keresgelni.
Nos hogy mi is hozzad szoljunk: megneztük a felrakott fotokat, igazan kedv csinaloak es ritka az ilyen testü sexis nö, csak azt nem ertem miert nem talaltok igazan sexis part vagy pasit az allando keresesetek utan? vagy tenyleg OLIMPIAI a magaslec es nincs aki at tudja ugrani.
ellátogatnák én is egyszer egy ilyen helyre...ha lenne szimpi pár akivel elmehetnék
Sziasztok!
ott a pont...
SZIASZTOK
PARTNERT PARTNEREKET KERESEK PÉNTEKRE DOB UTCAI MOZI LÁTOGATÁSHOZ.
PARTNERT PARTNEREKET KERESEK PÉNTEKRE DOB UTCAI MOZI LÁTOGATÁSHOZ.
Sziasztok! Debrecenben nem szervez valaki szexházibulit ( szilveszteri szexházibulit )?
Szívesen csatlakoznék ha be venne valaki a buliba!!! Írjatok nyugodtan, nem bánnyátok meg!
Szívesen csatlakoznék ha be venne valaki a buliba!!! Írjatok nyugodtan, nem bánnyátok meg!
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166
szia. én néha lemegyek, de többnyire az a problémám, hogy nincs lent pár, ahol a hölgyet lehetne többesben kényeztetni. ha össze tudnánk hangolni a lemenetelünket, az nagyon jó volna. pl. tegnap is voltam lent 6 körül, de nem volt nagy élet lent.
kétszer voltunk már lent a dobutcai moziban, érdekes volt elsőre de jól éreztük magunkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 14. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902281)
2013. 12. 14. szombat 15:33
Milyen az a szexmozi?
Holnap debreceni mozizás valaki esetleg be avatna.
Debreceni szexmoziba csütörtökön jön le pár vagy lány? Mi mennénk.
miért nincs itt senki ?