Ma vagy holnap szexmoziba mennék !!
Egy pár bevezethetne ebbe a világba !!
Egy pár bevezethetne ebbe a világba !!
Sziasztok, nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy elmegyek valamelyik pesti szexmoziba. Hetero beállítottságú vagyok, erős harisnya fétissel. Az lenne a kérdésem, hogy a szexmoziban mik a viselkedési szabályok, ha lementem utcai ruhában, lehetek-e a teremben mondjuk nadrág nélkül, csak harisnyában és maszturbálhatok, vagy ezt csak a kabinokban lehet. Izgat,ha mások is látnak, de nem vagyok benne biztos, hogy férfiakkal ennél közelebbi kapcsolatba is kerülnék... Valami tipp esetleg arra, hogy mikor van nagyobb esélyem lányokkal is találkozni lent? Köszi a válaszokat.
ma, most valaki egy kis gangbangfacial buli a dobban? en ott leszek...
Köszi,most annyi fogalmunk van ,hogy kabinok vannak!
Minket kis tapasztalat is érdekelne mondjuk akik párban vannak és már voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket kis tapasztalat is érdekelne mondjuk akik párban vannak és már voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887797)
2013. 11. 14. csütörtök 13:15
Tipókám! Küldtem választ üziben!
Tipókám! Küldtem választ üziben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879659)
2013. 11. 14. csütörtök 13:01
Valaki meséljen már ,hogyan működik és mi a házirend egy szexmoziban?már nagyon gondolkodunk de nekünk ismeretlen.
Valaki meséljen már ,hogyan működik és mi a házirend egy szexmoziban?már nagyon gondolkodunk de nekünk ismeretlen.
Ma, délután Dob utcai szexmoziba látogatok. Párt, hölgyet kísérőnek elfogadok!
Sziasztok !! Ma délután Dob u. ???
Párok , hölgyek ??????
Párok , hölgyek ??????
Ma megy valaki a dob utcába? :P
Csutortok este valaki egy jo kis facial party a dob-ban?
Kipróbálnám, ha valaki megy a Király utca, vagy a Dob utcai moziba, szóljon
Egy nő-pasi pár engem is el hívhatna !!
Sziasztok!
Jövő hét szerdán kora délután valaki szexmozis kalandra?
Jövő hét szerdán kora délután valaki szexmozis kalandra?
Mesélj!
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2013. 11. 13. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek csütörtökön Nagy buli lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 12. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2013. 11. 12. kedd 16:09
mai mozilátogatásunk elmarad.........
Sziasztok !! Holnap délutáni szexcsatára keresnék csinos hölgyet vagy hetero párt akár szexmozis többes kalandra
Szűk puncival, hosszú fejete hajjal, fekete szemmel, alacsony,
kicsit husis, perverz nőt keresek! Dob utcai moziba!
kicsit husis, perverz nőt keresek! Dob utcai moziba!
:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 12. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2013. 11. 12. kedd 16:09