mondjuk ma este??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898986)
2013. 11. 20. szerda 12:11
Sziasztok. Van itt olyan pár aki lejönne egy 18-21 éves párral a szexmoziba? (Budapest) Írjatok levelet privátban. Camera, telefon is oké. Komolyan gondoljuk!!!!
sziasztok..... Szerintem ezt nem ves zi komolyan senki. ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Van itt olyan pár aki lejönne egy 18-21 éves párral a szexmoziba? (Budapest) Írjatok levelet privátban. Camera, telefon is oké. Komolyan gondoljuk!!!!
Oh de kár, hogy csak párt kerestek....
sziasztok hétfőn valaki !!!????
Sziasztok..Ma délután lemennék a Dob utcai moziba..Lenne pár akik elkísérnének?
Lehet csak nekem maradt ki az életemből de mi is ez a szexmozi? Bár jól hangzik! Egy izgalmasabb párral mennék.
Szerdán kora délután valaki közös szexmozizásra?
Sziasztok! Nincs Debrecenben Lány, Hölgy, Pár, akit szívesen kényeztethetnék? Apám még ilyet nincs senki sem? :(
Sziasztok, esetleg szerdán délután/este a Dob utcában? Első látogatásom lesz, szeretnék kellemes élményekkel távozni. Lányokra, párokra szeretnék bukkanni
Sziasztok! Ha tetszenek a képeim, írjatok.A többit ráérünk utána egyeztetni
Sziasztok!
Kíváncsi természetű lányokat, párokat (hetero vagyok) szívesen elkísérek a Dob utcába, ahol ismerkednénk a hellyel és egymással, a többi meg majd úgyis kialakul. Akit érdekel, írjon priviben!
Kíváncsi természetű lányokat, párokat (hetero vagyok) szívesen elkísérek a Dob utcába, ahol ismerkednénk a hellyel és egymással, a többi meg majd úgyis kialakul. Akit érdekel, írjon priviben!
Sziasztok!
Én még mindig szerdára (11.20.) keresek partnert szexmozizáshoz...
Én még mindig szerdára (11.20.) keresek partnert szexmozizáshoz...
Sziasztok! Debrecenben keresek Lányokat, Hölgyeket, Párokat, csak a Hölgyek örömére, kor az lényegtelen, ápoltság és diszkréció az adott és elvárt! Az adatlapomon mindent meg találtok: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166
Budapesti-ez kimaradt
Holnap -szombat-késő délután.kora esti órákban ellátogatnánk párként szexmoziba,izgalmas élményekhez keresünk kedves párt.válaszokat privátba ha lehet elérhetőséggel.
Sziasztok!
Mi voltunk a szexmozis sima topikban leírtuk az élményeinket. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk a szexmozis sima topikban leírtuk az élményeinket. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879659)
2013. 11. 14. csütörtök 13:33
Köszi,most annyi fogalmunk van ,hogy kabinok vannak!
Minket kis tapasztalat is érdekelne mondjuk akik párban vannak és már voltak.
Minket kis tapasztalat is érdekelne mondjuk akik párban vannak és már voltak.
engem érdekelne a lehetőség
engem érdekelne a lehetőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 15. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (900800)
2013. 11. 15. péntek 08:30
Sziasztok, nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy elmegyek valamelyik pesti szexmoziba. Hetero beállítottságú vagyok, erős harisnya fétissel. Az lenne a kérdésem, hogy a szexmoziban mik a viselkedési szabályok, ha lementem utcai ruhában, lehetek-e a teremben mondjuk nadrág nélkül, csak harisnyában és maszturbálhatok, vagy ezt csak a kabinokban lehet. Izgat,ha mások is látnak, de nem vagyok benne biztos, hogy férfiakkal ennél közelebbi kapcsolatba is kerülnék... Valami tipp esetleg arra, hogy mikor van nagyobb esélyem lányokkal is találkozni lent? Köszi a válaszokat.