Filmnézés ma, nálam?
Budapesti 50-es pasi.
Budapesti 50-es pasi.
Sziasztok!! Ma este valaki a Dob utcába?? Párok?, Lányok?,
en benne lennek!!!!!!!!!4
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 28. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898986)
2013. 11. 28. csütörtök 11:18
Fiatal pár vagyunk. Párok holnap szexmozi?
Fiatal pár vagyunk. Párok holnap szexmozi?
Sziasztok!
18-21 éves pár vagyunk. Sportos-csinos. Most pénteken 4 óra körül megyünk a Dob utcába. Mindketten biszexek vagyunk. Párok, csajok, esetleg szépfarkú pasikkal szívesen találkoznánk ott. Akinek lenne kedve velünk jönni írjon priviben. puszi B&B
18-21 éves pár vagyunk. Sportos-csinos. Most pénteken 4 óra körül megyünk a Dob utcába. Mindketten biszexek vagyunk. Párok, csajok, esetleg szépfarkú pasikkal szívesen találkoznánk ott. Akinek lenne kedve velünk jönni írjon priviben. puszi B&B
Ha vannak lent Párok akkor jó, de azt is ki kell fogni hogy mikor szoktak lenni!
Azért nem olyan rossz hely a Debreceni szexmozi! Nem kell le becsülni azért!
Szoktak rendezni kis bulikat is, mint például volt már farok szépségverseny, punci szépségverseny,
mell szépségverseny, glory hole jukak is vannak azt is ki lehet próbálni!
Meg még sok minden van, gyertek el nézetek szét és majd meg látjátok ti saját szemetekkel hogy tetszik a hely!
Nem lehet másnak a szaván és az izlésén el menni azért! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért nem olyan rossz hely a Debreceni szexmozi! Nem kell le becsülni azért!
Szoktak rendezni kis bulikat is, mint például volt már farok szépségverseny, punci szépségverseny,
mell szépségverseny, glory hole jukak is vannak azt is ki lehet próbálni!
Meg még sok minden van, gyertek el nézetek szét és majd meg látjátok ti saját szemetekkel hogy tetszik a hely!
Nem lehet másnak a szaván és az izlésén el menni azért! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (329052)
2013. 11. 21. csütörtök 17:27
debreceni sexmoziba járt már valaki ? milyen ?
mi jártunk, és egy nagy semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (329052)
2013. 11. 21. csütörtök 17:27
Sziasztok. Pontosan hogy működik a sexmozi mik a szabályok?
sziasztok
Ma estefele valaki megy a Dob u. Moziba?
Sose jártam ott...szivesen elmennék...
Valaki velem tartana???
Ma estefele valaki megy a Dob u. Moziba?
Sose jártam ott...szivesen elmennék...
Valaki velem tartana???
Egy csaj vagy pár elhívhatna pesten egy mozizásra , még ne próbáltam !!
Tudom.... :(
Párok ma Dob utcai moziban? Egy fiatal pár.....
Szivesen csatlakoznék hozzátok Judit23
vki elvinne a szexmoziba de elötte le szophatsz 06 70 5115 777
szioka.... Hétfön valaki estleg szertné meglátogatni a dob utcai objektumot?
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!
Ma lenézek