Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Következő napokban Extrém bizarr perverz szexet keresek. Megyek vidékre is, utazás nem gond!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Hétfőn napközben hölgy partnerem keresem!
Albertirsa kornyeken valaki?
Budapesten hölgyet vagy párt keresek,ha van helyed meglátogatlak
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Sziasztok.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Mai nap párt fogadnék Bpesten .
Törökbálint? Ismerkednék órák hosszat
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Szia/sziasztok..
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
Sziasztok.Budapesti férfi esetleg párral ismerkednék.Bp biszex vagyok
Sziasztok.
Hosszú távra keresünk párokat a környékünkröl
Hosszú távra keresünk párokat a környékünkröl
Sziasztok.Budapesti férfi esetleg párral ismerkednék.Bp biszex vagyok
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 40 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.