Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
ki nem szereti
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 10:41
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
11-14 óra között Soroksári auchannal kalandra csajszi? Autóban vagy izgis helyen?!
Ma délelőtt Budapest déli részén és környékén keresnék hellyel rendelkező oralis partnert .
Ma napközben lenne pasi hellyel aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna Nagyvárad tér környéken.
Sziasztok !
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül. smile
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok
Szia Uram van cigid, buszjegyre kéne?
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék..ma kora este!Bp.!Hely van!
Szexpartnert...partnereket keresnék..ma kora este!Bp.!Hely van!
Adatlapunk alapján ismerkednénk,légyszi olvass és ha úgy érzed stimmelünk írj.
Puszi E&I
Puszi E&I
Határozottan lényegtelen, hogy mit gondolsz, nem Téged keresünk. Ne aggódj, úgy tűnik megtaláljuk a partnerünket. Neked pedig sok sikert!
Ma este 9utan párokhoz csatlakoznek BP . Hely megoldott .
Nagyvárad tér környéken hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg dugni is szeretne .