Sziasztok. Pesten, hétvégére csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz esetleg
csepel rackeve közt valaki?
Sziasztok! Ma délután Budapesten hölgyet kényeztetnék ill. párhoz csatlakoznák! Nagy méretet kedvelő hölgy előnyben..
Sziasztok! Mi egy 5 éve szeretői kapcsolatban lévő pár vagyunk. A hölgy most volt 50 éves. Ennek megünneplésére keresünk kifejezetten nagyfarkú, egészséges, intelligens férfit, vagy bi hölgytagú párt, ahol a férfi az előző kritériumokkal bír. Találkozás csakis Pesten hétköznap délelőtt. Preferált korosztály 40-es, 50-es. Fényképes, privát üzenetet kérünk, aki szimpatikus, annak fotóval fogunk válaszolni mi is. Zsuzsi, Zsolt
Csütörtökön délelőtt keresem Bi partnerem, vagy Bi párt M1 M7 bevezető környékén. Legyél ápolt és kemény farkú, mert viszont is azt kapod. Helyen nincs.
Ma estére (01.19) keresem aktív partnerem szexre Budapesten belül.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
(Hely/autó szükséges) 27 éves passzív srác vagyok.
Kedves Hölgyek! Szeretői kapcsolatra keresek partnert hosszú távra Képek tudnivalók rólam az adatlapomon. Köszönöm, hogy elolvastad.
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Budán fogadnék szexrevágyot
Sziasztok!
Szexpartnert.. partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely van!
Szexpartnert.. partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely van!
Létezik itt olyan pár aki biszex pasit keres? Ha igen írj privátban.
Mostanába csepelen 50 es nagymellühöz mennék valakivel szivesen
Budapesten hölgyet keresek vagy párt,nincs helyem de valahogyan megoldjuk
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Sziasztok elsősorban nőt keresek de párral is ismerkedem, kezdő vagyok...
Sziasztok! Mi egy 5 éve szeretői kapcsolatban lévő pár vagyunk. A hölgy most volt 50 éves. Ennek megünneplésére keresünk kifejezetten nagyfarkú, egészséges, intelligens férfit, vagy bi hölgytagú párt, ahol a férfi az előző kritériumokkal bír. Találkozás csakis Pesten hétköznap délelőtt. Preferált korosztály 40-es, 50-es. Fényképes, privát üzenetet kérünk, aki szimpatikus, annak fotóval fogunk válaszolni mi is. Zsuzsi, Zsolt
Hogyne. Biztos nem te vagy…
Mindenki nézze meg a többi hozzászólását és meglátjátok hogy egy KAMU FELHASZNÁLÓ !
Jelentsétek ti is.
Mindenki nézze meg a többi hozzászólását és meglátjátok hogy egy KAMU FELHASZNÁLÓ !
Jelentsétek ti is.
Sziasztok.
Kedves, rendes 30 as vággyal teli srác keres hetero hölgyet.
Ma este 22 óra körül vagy holnap 9 - 12 óra között.
Jöhet a pózok tengere.
Email leigazoka91@gmail.com
Kedves, rendes 30 as vággyal teli srác keres hetero hölgyet.
Ma este 22 óra körül vagy holnap 9 - 12 óra között.
Jöhet a pózok tengere.
Email leigazoka91@gmail.com
Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely ok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Bp.!Hely ok!
Veresegyházán parkolok ha valaki szopatna irjon