Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Holnap 19:30ra keresek aktívat aki kocsival jönne Bicskére egy autós kalandra
Holnap 19:30ra keresek aktívat aki kocsival jönne Bicskére egy autós kalandra
Sziasztok. Holnapi napra keresnék igényes hölgyet, párt esetleg férfit diszkrét kalandozásra.
Sziasztok párt nőt vagy pasit keresek minden jóra Sümeg és környéke
Sziasztok
Holnap estére keresünk kettő úriembert Tatabányán a kényeztetésemre,csak holnap !
Akinek nemválaszolok sajnálom de nem Őt keresem.
Köszönöm hogy elolvastad
Holnap estére keresünk kettő úriembert Tatabányán a kényeztetésemre,csak holnap !
Akinek nemválaszolok sajnálom de nem Őt keresem.
Köszönöm hogy elolvastad
Sziasztok, jövő héten párral találkoznék napközben (valúszínűleg csütörtökön volna jó). Levelet szívesen fogadnék
valaki fehérváron vagy környékén?
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
párokat keresünk ma,holnap estére helyünk van kecskeméttől 35km re
Sziasztok!Veszprém környékén keresek pár vagy bi pasit.Csak aki tényleg akar találkozni is!Olvass adatlapot!
Ma 18:00 után Bicskén valaki autóval jár? Szopnék és dughato is vagyok
Sziasztok. Kérdésem lenne hozzátok illetve mindenkihez aki érintett.
Beszélt " szexbaratok"al valaki más is üzenetben? Ha van valaki legyen kedves írjon rám! Köszönöm
Beszélt " szexbaratok"al valaki más is üzenetben? Ha van valaki legyen kedves írjon rám! Köszönöm
Sziasztok ismerkednek hölggyel ma
boldog és partnerekkel teli új évet kívánok mindenkinek
idén is keresek, megfelelő partnert közös örömszerzésre hetero alapon Tatán és környékén
idén is keresek, megfelelő partnert közös örömszerzésre hetero alapon Tatán és környékén
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére... de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj
Sziasztok! Sümeg/ Tapolca vonzás körzetében szívesen kukkolnék, akár közbe verném de minden megbeszélés alapján!
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetüvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok!BUÉK mindenkinek!Sziasztok!