Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Sümeg/ Tapolca vonzás körzetében szívesen kukkolnék, akár közbe verném de minden megbeszélés alapján!
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetüvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok!BUÉK mindenkinek!Sziasztok!
Székesfehérváron holnap napközben?
BUÉK.
Ma délután Bábolna környékén rapid tali?
Szauna is érdekes lehet egyik termálban.
Ma délután Bábolna környékén rapid tali?
Szauna is érdekes lehet egyik termálban.
Bicskén valaki szopatna vagy dugna engem?
Üzenet módosítása hely szükséges
Üzenet módosítása hely szükséges
B.U.È.K mindenkinek!Ha szimpatikus nő szemèlyèben,volna valamihez kedve, keressen bátran!
Sziasztok szép estét és boldog új évet kívánok mind. Lehet hogy furcsa ez most sok mindenkinek van Balatongyörök január 1-2 egy szép kis apartman lefoglalva. Sajnos a hölgy aki jött volna velem mondta én most szeretnék a helyére találni egy kellemes társaságot. Természetesen minden költség az enyém neked csak jól kell érezni. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek éri a távolság nem probléma minden megoldható
Sziasztok ha Székesfehérvár vagy környékén szüksége lenne esti vagy éjjeli fuvarra szívesen segítenék hölgyeknek/pároknak. De hellyel is rendelkezem.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok!Ma este találkoznék Párral-Nő örömére,vagy Nővel.Tegyük emlékezetessé a Szilvesztert.Kedves,figyelmes masszőrfiú vagyok.Helyem nincs,autózni tudok...
Nincs kedve mist valakinek egy közös masztihoz a kocsimban Fehérváron?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok! Nőt, párt keresek diszkrét együttlétekre!
Bicskén autós kalandba benne lennék vagy nálad. Passzív vagyok
Tatán töltöm a szilvesztert valaki igazán ellophatna egy oracskara majd
Sziasztok!
Szilveszteri izgalmakra partnert keresünk.
Esztergom környéke?
Szilveszteri izgalmakra partnert keresünk.
Esztergom környéke?
Sziasztok
Ma Fehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Ma Fehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Sziasztok! Van itt hölgy aki ismerkedne?