Sárvàron lesznek ma párok?
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Sziasztok
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Nagykanizsa környékéről, lányok, párok?? Max 40 éves korig! Privát üziben várom a jelentkezőket!!
Szombathelyen valaki?
Ma éjfél ,- egy óra körül, Móvár, Gőr- Tatabánya környékén szopatnék dugnék, ha van helyed akkor szívesen lennék harisnyában.
Kéjléc; 18/5 cm, körül megélt.
Kéjléc; 18/5 cm, körül megélt.
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
ma este valaki???? pár-pasi?? vas -zala megye??
Helyet tudnék biztosítani saját házban párok részére.
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre!
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre!
Sárvári fürdőbe készülnek párok ma vagy holnap? (Esetleg Bükre)
Vas megyében keresek 50 év feletti hölgyet, párt, urat.
Hosszútávon is érdekel.
Hosszútávon is érdekel.
Sziasztok!
A mai napon keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
A mai napon keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Győr-Pápa-Veszprém vonalon valaki ma?? Helyem van Pápán, vagy tudok utazni
Szombathelyen ma este valaki?
Zalaegerszeg-Körmend-Szentgotthárd vonalon közlekedek. Hellyel rendelkezőt maszírozok, kènyeztetek ma.. olajos lingam, sport, talp, barmilyen formában.
Sziasztok ma este lány vagy pár ismerkedne Szentgotthárdon helyem van
párt kukkolnék.......vas-zalamegye!!!!
Mai, vagy holnapi napra keresünk nagyobb intimmel rendelkező fiút, fiúkat.
Méretes asszony popót nyalnék rendszeresen.............