Sziasztok!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Szia írj a wikokovacs@gmail.com mi szívesen vendégül latunk
(Ez egy válasz masszőrsrác8607 üzenetére (2022. 01. 14. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 18:10
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok gang bang partyt tartunk holnap Sopronban 16:00 I kezdessel jelentkezetek bátran a wikokovacs@gmail.com
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok
sopronban leszpnék most egy kanos fiut, le is akarom nyelni.
akár meg is lehetne dugni, ha ugy van. helyem van most, ma este.
irj ha kanos vagy és gyere, szopni akarok nagyon
akár meg is lehetne dugni, ha ugy van. helyem van most, ma este.
irj ha kanos vagy és gyere, szopni akarok nagyon
sopronban most egy kanos fiut jol leszopkodnék.. esetleg meg is dughatsz. helyem van. most ráérek.
ha érdekelne és jól esne ha most végig leszopna egy faszra éhes fiu irj és gyere. le akarom nyelni mind ahogy lösz.
ha érdekelne és jól esne ha most végig leszopna egy faszra éhes fiu irj és gyere. le akarom nyelni mind ahogy lösz.
Nagykanizsa környékéről, lányok, párok?? Max 40 éves korig! Privát üziben várom a jelentkezőket!!
Zalaegerszeg mellett megyek el este az olajfinomító nál megállok ha valaki bele élveznek számba írjon és meg tudom mondani körülbelül mikor érek oda
Keszthely mellett a mai napon szívesen foglalkoznék egy kis mérettel bíró kedves biszex sráccal.
Sajnos az időm korlátozott, 17.30-ig érek rá.
Privátban kérek szépen üzenetet!
Sajnos az időm korlátozott, 17.30-ig érek rá.
Privátban kérek szépen üzenetet!
Ma este holgyek esetleg parok heviz es kornyeken?
Sziasztok! ma valaki Szombathely es kornyeken??
Szombathelyen ma du ismerkednék
Sajnos az ismeretségi körömben sincs olyan férfi..:-(
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 14. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 09:55
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Február 10-13 között Hotel Caramelben leszünk. szívesen vesszük párok ismerkedését
A hétvége folyamán készülnek párok/hölgyek szaunázni Sárvàrra?
Esetleg Bük-re?
Esetleg Bük-re?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasihoz srác?
Pénteken napkozben tali? holgy, par esetleg? heviz vagy közvetlen közelében?? Holgyeknek akár csak egy masszazs erejeig is