Ti mindennap kizárólag ma estére keresték? Ez érdekes.
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 12:34
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Hölgypopóimádó-nyalna...
Nagykanizsa környékéről, lányok, párok?? Max 40 éves korig??
Valaki holnap tali két bi pasival?
Üdv! Balaton környéki birtokunkon bulit szervezünk havi 1 alkalommal,max.5 pár jelentkezését várjuk 55 éves korig. 36/36 éves csinos,intelligens pár vagyunka bulikat 2 naposra tervezzük,,higiénia alap,féltékenység kizárt!Több részlet privátban.Rövid bemutatkozó levelet kérünk képpel,arckép nem,alak igen.Hosszútávon tervezünk,ellátás,szállás adott.
Csak párok!
Csak párok!
Szombathelyen holnap du valaki?
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Vas megyében keresek 50 év feletti hölgyet, párt, urat, akár nem csak egyszeri alkalomra is.
Sziasztok!
Keszthelyen és környékén keresnék olyan hölgyet, vagy párt, akikhez csatlakozhatnék, ha érdekelnélek téged/titeket szívesen veszem leveled.
Keszthelyen és környékén keresnék olyan hölgyet, vagy párt, akikhez csatlakozhatnék, ha érdekelnélek téged/titeket szívesen veszem leveled.
Sziasztok-ma napközben Zalaegerszeg ,Keszthely és környékén ismerkednék
Sziasztok! Kanizsa környékén ismerkednék, beszélgetnék, stb. Akinek van kedve az írjon nekem privibe, köszönöm!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy hölgyet vagy egy párt akikkel kellemes órákat tudunk együtt tölteni!
Győr és kb 100 km-e vonzáskörzetében keresem partnerem/ partnereim!
Ha ven kedvetek ismerkedni keressetek bizalommal!
Hétvégére keresek egy hölgyet vagy egy párt akikkel kellemes órákat tudunk együtt tölteni!
Győr és kb 100 km-e vonzáskörzetében keresem partnerem/ partnereim!
Ha ven kedvetek ismerkedni keressetek bizalommal!
Győr és környkékén ma valaki ? Én mindere kapható passzív vagyok
Sziasztok. Tudom szinte lehetetlen ennyi erővel a lottó ötös számait is kérhetném.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek. feri196906@citromail.hu
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek. feri196906@citromail.hu
Sziasztok hétvégére keresek lányt vagy párt hely van Szentgotthárdon
Kizárólag ma és holnap estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Látod kicsit javít a telefonod és már egy senki vagy de a lényeg tuti nem esett le neki és még azt is megkérdezik hogy kinek írtad
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 16:16
Ilyen szövegre gondolom azt sem tudod hirtelen kinek válaszolj a rengeteg felkeresésre ha ilyeneket olvasok és szinte minden harmadik hasonló én arra gon dolok hogy vajon részeg lehet vagy sokat volt a napon.... Szerintem erre még egy hivatásos lány is vigyorogva hátat fordítanak
Hölgyet keresnék,masszírzás gyakorlásához,és vagy szabadidő eltöltéséhez(szex) .Szombathely és környékéről