Bükfürdőn leszünk 01.13-14.-én, szivesen ismerkednénk jó megjelenésü, 3-as ban tapasztalt max 40 éves sráccal.
Lenne kedve valakinek most egy szép formás farkat kényeztetni? Szívesen viszonzom is ha szeretnéd smile
holnap este érdekel valakit egy 50es pasi Móváron mindenre kapható vagyok
A helyesírási képességét látva bárkinek szólhat
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez kinek szólt?
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 16:16
Ilyen szövegre gondolom azt sem tudod hirtelen kinek válaszolj a rengeteg felkeresésre ha ilyeneket olvasok és szinte minden harmadik hasonló én arra gon dolok hogy vajon részeg lehet vagy sokat volt a napon.... Szerintem erre még egy hivatásos lány is vigyorogva hátat fordítanak
Szombathelyen ma valaki?
Ilyen szövegre gondolom azt sem tudod hirtelen kinek válaszolj a rengeteg felkeresésre ha ilyeneket olvasok és szinte minden harmadik hasonló én arra gon dolok hogy vajon részeg lehet vagy sokat volt a napon.... Szerintem erre még egy hivatásos lány is vigyorogva hátat fordítanak
Zala megyében, Vas megyében szopatok és dugok csajt, párt utazni ésszerű keretek között tudok! privizz ha érdekel!!
Gyorbe a fehérvári uton az autohofba parkolok ha valaki ere jár s szopatna irjon
Biszex nő tagú párkènt keresünk biszex lányt. 35 éves korig.
Ismerkednék Szombathelyen és környékén!
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Ma napközbeni, esti szexkalandra keresem lány, pár társaságát. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Sziasztok !
Győr- Moson - Sopronban ma - most ráérő és találkozni is akaró Bi pár - Bi pasi jelentkezését várom!
Győr- Moson - Sopronban ma - most ráérő és találkozni is akaró Bi pár - Bi pasi jelentkezését várom!
Sziasztok! Ma Esztergom Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel
Sziasztok
Ma napközben ismerkednék Szombathelyen és környékén
Ma napközben ismerkednék Szombathelyen és környékén
Sziasztok, van itt olyan pár vagy pasi aki(k) szívesen töltené(k) a MA (01.11) estét egy jóképű,, intelligens, szèp farkú Bi aktív/UNI sráccal ,akár kölcsönösen, mindenki örömére. Erotikus masszázsban is van tapasztalatom, ha szeretnétek mindkettőtöket örömmel kényeztetem. Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.S megye jöhet szóba.Párok mindenképp előnyt élveznek, privátban várom a jelentkezést
Csütörtökön kora délután Bükfürdő környékén leszek, nyitott vagyok bármire.
Csütörtökön kora délután Bükfürdő környékén leszek, nyitott vagyok bármire.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.