Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok. Sopron és Bük közt vagy a környékén keresek hölgyet mindenföldi jóra. De elsősorban szex érdekel, ha téged is akkor egymást keressük. Csak az a piszkos fantázia szabjon határt mindennek.
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Sziasztok
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Sziasztok Szombathelyen keresnek egy normális párt kihez akár hétköznap este felé is fel tudok ugrani egyet szexelni akár egy alkalommal akár többre is nagyon sok mindenben benne vagyok de egyedülálló hölgy is érdekel akivel jól éreznenk magunkat privátban írjatok légyszíves 37 éves 84kg 18cm ápolt intelligens disztret faszi vagyok
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sopronban mi is keresnénk fiatal normális pasit max 22 éves korig!
Ma Zalaegerszegen hölgy vagy pár?
Sziasztok
Holnap valaki napközben ?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Holnap valaki napközben ?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Szombathelyen ma este valaki?
Sziasztok ! 20 éves ápolt srác keresi a hozzá való kalandot. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, persze értelmes keretek között. Alkatomat átlagosnak mondanám, 173 cm vagyok és 88 kg , átlagos intim mérettel. Sárvár és környékéről várom a kedves jelentkezőket. Utazni tudok de sajnos hellyel nem rendelkezem. Álltalában a délután és az esti találkozók jöhetnek szóba , valamit csak hétköznap. Olyan partnert/ partnereket keresek akik rugalmasak valamit megbízhatóak és ápoltak . Szeretnék sok kalandot meg élni , valamit mások vágyát is teljesíteni ha tudom.
Ma délelőtt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656182)
VIP
2022. 01. 02. vasárnap 16:58
Ma este valaki hozzánk?
Valakik ma Sárvár fürdő szauna?!
Sziasztok estleg nem csak egyetemista?
(Ez egy válasz Nyuszi-Muci üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 06:11
Sziasztok! Fiatal egyetemista vagy kollégista pasit keresünk keszthelyen. Privátba írj.
Sziasztok! Fiatal egyetemista vagy kollégista pasit keresünk keszthelyen. Privátba írj.
Sziasztok
Ma estére keresek lányt vagy párt
Ma estére keresek lányt vagy párt
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
Holnap napközben, este egy fergeteges kick-off szexrandira pár, lány az ország nyugati feléből?
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.
Ma este valaki hozzánk?
Sziasztok! Ma estére keresünk (haverommal) egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát Szombathely illetve vas megyéből. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal!