sziasztok. asztali pc javítás, telepítés, lehetőség szerint fejlesztést vállalok Keszthely környékén. ha lassú, fagy .vagy melegszik a géped keress bátran .semmi féle ellenszolgáltatást nem kérek érte. hobby szinten csinálom. és szivesen segítek ha kell.priviben keress
Sziasztok! Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal! smile
Ma este vki?? Tobbesben tapasztalt jó méretű pasi vok! Privizz!
Győr szitásdombon éllünk. Valaki a környékről?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk. Győr szitásdombon éllünk. Várjuk a közelünkben éllők jelentkezését.
Sziasztok.Pentek-Szombat estere part fogadnank
Sziasztok !29 éves győri srác, lányt keresek estére/éjszakára.
Vasárnap délutánra nőt,párt keresünk haverommal egy többes felállásra. Ha lenne olyan aki szeretne egy jó estét az írjon bátran. Helyünk van.
Sziasztok nagykanizsai vagyok engem erdekelne
(Ez egy válasz Kk7bray üzenetére (2022. 01. 01. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 16:29
Nagykanizsan keresunk, ma vagy holnap part. Vagy meretes pasit. Mi telltebb 40F/44N par vagyunk.
Sziasztok még eczer meg probàljuk van it olyan bisex pár vagy bisex pasi akki akkar ma egy jót sexelni? Csak bisex érdekel és csak ma este. Zala megye
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Kk7bray üzenetére (2022. 01. 01. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 16:29
Nagykanizsan keresunk, ma vagy holnap part. Vagy meretes pasit. Mi telltebb 40F/44N par vagyunk.
B.U.É.K
Sopronban kanos, férfias pasi, kemény nagy szerszámmal kerestetik, mostanra
Sopronban kanos, férfias pasi, kemény nagy szerszámmal kerestetik, mostanra
BUÉK Győr és Móvár környékén keresek bisex párt vagy női fehérneműst barátot élvezetes játékokra. Szeretsz horgászni az nem baj
Sziasztok!Győrben,környéken?Pár vagy lány?Kor alkat mellékes!Gondoljátok komolyan,necsak a fellángolás legyen meg!S ne olyanok akik pár levélváltás után eltűnnek!Írjatok,keressetek!Minden megoldás érdekel!
Győr és környékén ha valaki kényeztetést szeretne, írjon