Aktív/uni pasi Dombóváron aki el vené apopsim szűzeségét?
Bocs jun 4-5 akartam írni a buli időpontja.
Pécs most? 16 óráig Barbakán tér... Esetleg pár este Nagyharsány?
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok. Május 4 vagy 5 bulit szerveznék pároknak. Nálam Zalaegerszen. Akit érdekel jelentkezzen priviben
Sziasztok párokkal ismerkednénk baranya somogy megye.
Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
Sziasztok.
Ma vagy szombati találkozóra keresek párt. Én egy 30 éves intelligens, kedves, sportos, potens pasi vagyok, aki nem jön zavarba. Utazni tudok, de helyem is van.
Ma vagy szombati találkozóra keresek párt. Én egy 30 éves intelligens, kedves, sportos, potens pasi vagyok, aki nem jön zavarba. Utazni tudok, de helyem is van.
Sziasztok.
A párkeresés mellett lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
A párkeresés mellett lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
Pécsen bonyodalommentes cumira keresek kanos, potens férfit. Helyem van, csak én szoplak téged! Helyem van.
Szekszárd környékén valaki?
Balaton déli partján keresek érett párt minden jóra diszkrét kedves fiú
Sziasztok!
Desedai szabadidős programhoz keresünk társat,egy természetkedvelő fiú személyében.
Desedai szabadidős programhoz keresünk társat,egy természetkedvelő fiú személyében.
sziasztok!sportos alkatommal csatlakoznék párokhoz 3ashoz!Igényesség szempont
Pécsen ma délután valaki(k)?
Sziasztok.
Pénteki vagy szombati találkozóra keresek párt. Én egy 30 éves intelligens, kedves, sportos, potens pasi vagyok, aki nem jön zavarba. Baranya, Tolna, Somogy is szóba jöhet, ha utazásról van szó, de helyem is van.
Pénteki vagy szombati találkozóra keresek párt. Én egy 30 éves intelligens, kedves, sportos, potens pasi vagyok, aki nem jön zavarba. Baranya, Tolna, Somogy is szóba jöhet, ha utazásról van szó, de helyem is van.
Sziasztok. Lányokkal párokkal nagyobb méretű pasikkal ismerkednénk Keszthely környékén. Hosszabb távú rendszeres talikra keresünk adatlapunk szerint.. Privátban irjatok
Párral ismerkednék kellemes időtöltésre Marcali és környékére kalandozásra.
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok, mi szívesen ismerkedünk Veletek!
Szombaton délután összefuthatnánk Pécsen. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton délután összefuthatnánk Pécsen. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1326792)
2022. 05. 25. szerda 18:14
tényleg nehéz párt találni, de még egy levelezést sem egyszerű lebonyolítani.
a válaszlevél ritka mint a fehér holló...
sajnos ez a helyzet.
...és persze mindenki igényes,
lehet hogy túlzottan?
összefutottunk mostanában egy "párossal", bazi nagy kamugép a tag, már viccbe ment a történet, de türelmesen vártunk, miket dob még be...
nagyjából ennyi dióhéjban
a lényeg majdnem lemaradt, párt keresünk, amolyan barátság extrákkal kapcsolatot
a válaszlevél ritka mint a fehér holló...
sajnos ez a helyzet.
...és persze mindenki igényes,
![worship](images/smilies/worship.gif)
összefutottunk mostanában egy "párossal", bazi nagy kamugép a tag, már viccbe ment a történet, de türelmesen vártunk, miket dob még be...
nagyjából ennyi dióhéjban
a lényeg majdnem lemaradt, párt keresünk, amolyan barátság extrákkal kapcsolatot
![wave](images/smilies/wave.gif)