Pécsen vki?
Siófok környékén,hétvégére hölgyet keresek.
Sziasztok !
Ápolt kulturált férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel tartós diszkrét kapcsolatra. Esetleg ma délutáni randira ? Választ privát üzenetben várom !
Ápolt kulturált férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel tartós diszkrét kapcsolatra. Esetleg ma délutáni randira ? Választ privát üzenetben várom !
Párral ismerkednénk, utazni tudunk..
Pécsen most valaki(k)?
Szekszárdon közös hoki? oral?
Szívesen. Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 11. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357372)
2022. 03. 11. péntek 09:29
Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk,Szigetvár-Kaposvár.
Sziasztok!
Sziasztok! Sötétvölgyben lehet kukkolni valakit?
Kiadó apartmant keresünk barátnőmmel,megbízható párnál.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Sziasztok!Ma este pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok! Zsolt
Pár ma este? utazni tudunk..
Hétvégén mikor?
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 03. 08. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 11:13
Sziasztok! Ténylegesen találkozni akaró es utazni tudó srácokkal találkoznék hétvégén 4-es élményhez. Privatban várom a megkereséseket.
Pécsen most valaki(k)?
sziasztok a hétvégén Tihanyban leszek valaki jó helyeket tudna ajánlani ??
Marcali környékén 2 pasihoz valaki?
Sziasztok csütörtök esetleg péntek estére keresnénk alkalmi fiatal partneremmel férfit vagy barátokat lehet nagy mérettel is a párom örömére hetero alapon
Sziasztok. Feleségem masszirozásához keresünk pasit. Fontos : aktus mentes tehát csak a kezeit és a nyelvét használhatja az illető. Illetve meg nézhet minket sex közben.