Sziasztok! Mai nap folyamán keresek Kaposváron hölgyet, vagy párt. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok! Ma késő délután, bevállalós hölgyet keresnék Pécsen, kamionos kalandra…
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Siófokon igényes pár hölgy ma estére?
ma este éjjel laza bulira valaki?......kvár és kk
Sziasztok !
Szekszárdon ma estére ráérő valós pár házaspár akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen megismernétek írjatok belső üzenetben !
Szekszárdon ma estére ráérő valós pár házaspár akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott kulturált diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen megismernétek írjatok belső üzenetben !
Minden nap kiírod ide hogy csak a mai napra blablabla
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 12:32
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Pècsen valaki(k) ma délután?
Kaposvár és környékén jár valaki? Esetleg kamionnal? Lakókocsival? Lakóautóval vagy bármilyen járművel ahol használna kedvére 1-2 órát. Bevállalós bi passziv srác vagyok :P
Februárban lesz némi szabadidőnk, ehhez keresünk egy csinos párost.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
Szekszárd és környéke? Lányok? Párok... ? akár bi doglok is.. Helyem va, de utazni is tudok!
Akár.... - kukkolásért szimplán csak helyet szívesen biztosítok!! gyertek!!
Akár.... - kukkolásért szimplán csak helyet szívesen biztosítok!! gyertek!!
valaki siófok környéke?
Biszex szobafestő szívesen segítene pároknak , hölgyeknek s pasiknak is szobafestő munkában Baranya megyében .
Valaki szex,oda visza alapon?!
Sziasztok !
Ismerkednék találkoznék Szekszárdon ápolt átlagos valós nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel akik ápolt mindenre nyitott férfit keresnek kellemes akár tartós kapcsolatra együttlétekhez mindenki kölcsönös örömére kényeztetésére. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen ismerkednétek és vennétek diszkrét társaságom akkor várom üzeneted privibe !
Ismerkednék találkoznék Szekszárdon ápolt átlagos valós nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel akik ápolt mindenre nyitott férfit keresnek kellemes akár tartós kapcsolatra együttlétekhez mindenki kölcsönös örömére kényeztetésére. Ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen ismerkednétek és vennétek diszkrét társaságom akkor várom üzeneted privibe !
31 éves bi pasit valaki?
Sziasztok
Szőrős puncit nyalnék ma Somogy Tolna Zala megyében!
Szőrős puncit nyalnék ma Somogy Tolna Zala megyében!
Sziasztok mi valós pár vagyunk .és párokal szeretnénk pácserés .szexet baranya .és somogy megyéböl .ha magatokra ismertek irjatok privátba .