Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, egy új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Nekem válaszolt, beszéltünk is. Az, hogy mi illik és mi nem, engedd el ezen az oldalon. :(
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2022. 01. 22. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ,Pécsen heteró alapon pár esetleg ismerkedni?
Sziasztok!
Még mindig keressük azt a fiút,aki ma este társulna hozzánk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Szigetvár,Kaposvár. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 22. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig keressük azt a fiút,aki ma este társulna hozzánk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Szigetvár,Kaposvár. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 22. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357372)
2022. 01. 22. szombat 09:50
Sziasztok!
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút a hölgytag örömére.
Szigetvár,Kaposvár.
Szigetvár,Kaposvár.
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Hétfőn reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Imádom a nagyon duci hölgyeket és a nem nagy méretű pasikat!
Imádom a nagyon duci hölgyeket és a nem nagy méretű pasikat!
Ha nem az, akkor illene válaszolnia a megkeresésekre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651857)
2022. 01. 21. péntek 17:29
Pedig nem az
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok !
Ápolt átlagos mindenre nyitott diszkrét férfiként ismerkednék tartós kapcsolatra Szekszárdon 35-60 közötti átlagos ápolt szimpatikus párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ha szívesen ismerkednél és találkoznál írj privát üzit és megbeszéljük. Esetleg ma délutáni tali ?
Ápolt átlagos mindenre nyitott diszkrét férfiként ismerkednék tartós kapcsolatra Szekszárdon 35-60 közötti átlagos ápolt szimpatikus párral házaspárral hölggyel kellemes együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ha szívesen ismerkednél és találkoznál írj privát üzit és megbeszéljük. Esetleg ma délutáni tali ?
Sziasztok!
Szigetvár,Kaposvár.
Szigetvár,Kaposvár.
Bi pár van......
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4398292)
2022. 01. 21. péntek 10:33
Sziasztok bi vagy homo srac somogy zala baranya?
Holnap estére keresek valódi partnert! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Sziasztok .valós párokal taliznánk .helyünk nincs .utazni tudunk .
Marcali környékén bi srácok, párok?
Kár, hogy egy 10essel feljebb van a korhatár...
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 21. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 17:27
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Pedig nem az
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!