És neki nincs fent képe de leírja, hogy arcképet nem is fog küldeni, de te küldj neki arcról és farokról is, tükörből fényképezve. Eléggé vicces egy nő.. Na persze ha egyáltalán nő..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2022. 01. 06. csütörtök 13:40
Te már 3 éve ugyan azt a 3 mondatot írkálod ide!!!kissé unalnas már!!! 3évente 2naponta olvasni ugyan az az adatlapos faszságaidat!!!
Pasit keresunk ma harmadiknak Bajan ha erdekel irj rank
Sziasztok parként keresünk bi hölgyet vagy bi holgytaggal rendelkezö part a lanyok örömére mindenszoba jöhet a cserén kivül a mai estenket syeretnénk kelemmesen eltölreni varjuk a lelkes jelentkezöket
Nehéz szóló biszexuális hölgyet találni, párban kicsit könnyebb! Azért sok sikert!
(Ez egy válasz gabesz284 üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 10:53
Párommal keresünk egy bi lányt Pécsen harmadiknak, ha van ilyen, akkor az írjon priviben. Köszönjük.
Én szívesen csatlakoznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 07. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357372)
2022. 01. 07. péntek 08:08
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
parkent keresunk fiút harmadiknak Bajara aki el is jonne.
Sziasztok!
Pécsen ma délelőtt valaki(k)?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Sziasztok! Csinos, értelmes, kisgyermekes pártként keresünk nőt, vagy hasonló párt izgalmas kalandokhoz Siófok környékén.
Engedd el!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2022. 01. 06. csütörtök 13:40
Te már 3 éve ugyan azt a 3 mondatot írkálod ide!!!kissé unalnas már!!! 3évente 2naponta olvasni ugyan az az adatlapos faszságaidat!!!
Balaton déli partján keresek párt. Helyem van.
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 09:45
Kizárólag csak ma estére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Sziasztok! Mai napra keresnék szauna partnereket Marcaliban! Privát írjatok!!
Igen ez így van arcképet Én is csak e mail címre küldöm mert én is úgy vagyok vele hogy rengeteg itt a hamis profil
(Ez egy válasz sangria2 üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 12:38
Ugye azt vágod, hogy neki sincs fent képe és leírja, hogy arcképet nem is fog küldeni, de te küldj neki arcról és farokról is, tükörből fényképezve
Ugye azt vágod, hogy neki sincs fent képe és leírja, hogy arcképet nem is fog küldeni, de te küldj neki arcról és farokról is, tükörből fényképezve
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4420112)
2022. 01. 06. csütörtök 11:20
Hát sok sikert hozzá Itt nagyon sok a szájhős és a kamu profil is sajnos még nekem se jött össze
7-én délután Nagyatádon 2 bi pasi megnézne bi párokat, srácokat.
Hát sok sikert hozzá Itt nagyon sok a szájhős és a kamu profil is sajnos még nekem se jött össze
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 09:45
Kizárólag csak ma estére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Párommal keresünk egy bi lányt Pécsen harmadiknak, ha van ilyen, akkor az írjon priviben. Köszönjük.