Hellyel rendelkezö baranyai párokkal ism,erkednénk
szia 18/5
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 14:18
Holnap, holnapután és csütörtöki nap valamelyik estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Persze ha van olyan itt!
Azért valószínűleg nem mindenki. A páromnak nincs ilyen problémája!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2022. 01. 05. szerda 09:53
Merevedési gondok?
Szerintem itt mindenki bevesz valami negyed potencianövelőt randik előtt,szóval merevedési gondok kizárhatóak
Szerintem itt mindenki bevesz valami negyed potencianövelőt randik előtt,szóval merevedési gondok kizárhatóak
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.
Pécsen valaki(k)?
Merevedési gondok?
Szerintem itt mindenki bevesz valami negyed potencianövelőt randik előtt,szóval merevedési gondok kizárhatóak (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem itt mindenki bevesz valami negyed potencianövelőt randik előtt,szóval merevedési gondok kizárhatóak (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 09:42
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Sziasztok !
Ma estére ápolt diszkrét partnert keresek Szekszárdon kölcsönös örömökre válaszokat privátba várom.
Ma estére ápolt diszkrét partnert keresek Szekszárdon kölcsönös örömökre válaszokat privátba várom.
Szerda napközbeni talira keresek párt,bi is ok.
Sziasztok!
Szombaton készül valaki a mohácsi sw klubba? Elsősorban, 20-40 közötti párokra lennénk kíváncsiak
Szombaton készül valaki a mohácsi sw klubba? Elsősorban, 20-40 közötti párokra lennénk kíváncsiak
Sziasztok .párokat keresünk .párcserés szexhez csak is valós párokat .nem levelezni szeretnék hanem találkozni .
Valaki el venné a popsim szűzeségét imádok szopni Uni/passzív vagyok inkább passzív szerepet szeretem! 31 éves vagyok Dombóvár környéke!
Szia ma lenne kedved szopni?
(Ez egy válasz kiskertész0803 üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg ha van kocsid És el jönnél meg is dughatsz :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 04. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937214)
2022. 01. 04. kedd 08:29
Cumiznék egy jót Sásdon! Hely van!
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg,az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
Cumiznék egy jót Sásdon! Hely van!
Sziasztok
Ma délelőtt hölgyel ismerkednék
Ma délelőtt hölgyel ismerkednék
Sziasztok.....házibarát lennék.....
idős hölgy balatonboglár környékén estére aki kényeztetne a kezével? privizz
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.