Sziasztok! Ismerkednék hölggyel ill párral sexkapcsolatra Békés megyében, 49éves független férfiként. Üzenetet privátban várom.
Hello Kecskeméti pár vagyunk gang Bang szex házak takarítását is ok
Csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok! Kiskunhalasi vagyok és szivesen ismerkednék lányokkal/hölgyekkel párokkal kizárólag hetero alapon. Autoval rendelkezem utazni tudok.
Ma Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valakinek???
Békés megyei bi?
Sziasztok! Az őszi-téli időszakban több szabadidővel rendelkezem, így akár a nyári időszakban elmaradt klímatisztításban, vagy kisebb-nagyobb épületgépészeti átalakításokban, javításokban is szívesen segítek pároknak, hölgyeknek. Ha érdekes, aktuális lehet, írj üzenetet.
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék akit elhanyagolt a férje vagy párja és szeretne kicsit ki zökkeni a mindennapi unalmas helyzetből. Diszkréció fontos! Rugalmas , jófej jó humoros vagyok.. nem átlagos férfiasság mérettel. Vagy ha csak beszélgetni szeretlnél ... Várom privát leveleiteket.
Jövőhèt hètfő,kedd,szerdán napközben párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère.Orosháza ès környèkèn.Utazni tudok.Ápolt,igènyes srác vagyok.
Péntek napközbeni találkára keresünk fiatal sportos srácot Szegedről max 28 éves korig kizárólag a feleség reszere 3 as együtt létre.... Privát üzenet
Sziasztok! Szegedi középkorú pár,szép hölggyel.Keresünk egy potens,és jó adottságokkal rendelkező férfit! Ma délutánra,vagy estére,csak a hölgy örömére! Privátban,és telefonszámmal,ha lehetséges. Szép napot.
Kecskeméttől Szegedig egy alámrendelt hölgyet keresek
Sziasztok. Kecskeméten ismerkednék nővel vagy paral.
Sziasztok!
Ma napközben ráérek Ha neked is jó, írj
Ma napközben ráérek Ha neked is jó, írj
Kecskeméten szopnák ma, sármos bisex pasi vagyok. Vibered add meg
Sziasztok! Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék sexkapcsolatra, ígérgetők, hazudozók kerüljenek, üzenetet privátban várom.
6 án délelőtt szeretnénk bukakke bulit párommal Szegeden dél körül ! 4 vagy 5 főre gondoltunk privátba irj
Szombat este megyek a Glory Cafeba Kecskemétről! Csatlakozna valaki?
Sziasztok! Szegedi középkorú párocska vagyunk,szép,vékony hölggyel! Fiatal srácot keresünk,jó adottságokkal! Ma délutánra,vagy estére! Csak a hölgy örömére lenne! Privátban,és telefonszámot kérünk,ha lehetséges! Szép estét!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.