6 án délelőtt szeretnénk bukakke bulit párommal Szegeden dél körül ! 4 vagy 5 főre gondoltunk privátba irj
Szombat este megyek a Glory Cafeba Kecskemétről! Csatlakozna valaki?
Sziasztok! Szegedi középkorú párocska vagyunk,szép,vékony hölggyel! Fiatal srácot keresünk,jó adottságokkal! Ma délutánra,vagy estére! Csak a hölgy örömére lenne! Privátban,és telefonszámot kérünk,ha lehetséges! Szép estét!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz
Sziasztok!
Kiskunhalas, Kiskőrös, Kalocsa ma valaki?
Kiskunhalas, Kiskőrös, Kalocsa ma valaki?
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Ciguán, szóval ne várjunk tőle sokat csak annyi, hogy csillogni szeret mint a szarka
(Ez egy válasz thomaska2 üzenetére (2024. 11. 05. kedd 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Jó reggelt.
Ma Kalocsa-Kiskőrös utvobalon párhoz szívesen csatlakoznék vagy éretebb hölgyhöz.
Ma Kalocsa-Kiskőrös utvobalon párhoz szívesen csatlakoznék vagy éretebb hölgyhöz.
párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Kalocsa és környéken ma délelőtt Biszex orál ?
Releváns....
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 17:33
Van egy szint amit igénylek és elvárok. Hogy fogalmazzam, hogy reveláns legyen? Nekem fontos az anyagi jóléte a partneremnek ami kihat rám is... megjelenés barhol az mindig egzisztenciális mutatón mérhető le. De ez az én szubjektív véleményem... illetve nálam a punci. Szóval igazam van
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük wink
Sziasztok, Szegeden ismerkednék.
Sziasztok!
Kalocsa ma valaki?
Kalocsa ma valaki?
Sziasztok párt vagy nőt keresek tartos szexkapcsolatra.nem egy alkalomra. Nem vagyok független.
Sziasztok! Hölgy vagy pár társaságát keresem. Hetero vagy biszex alapon is működik a dolog. Van egy haverom is aki szívesen csatlakozna. Mind a ketten normál testalkatúak vagyunk, inteligensek és diszkrétek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...