Békéscsabai érett Nővel (40-55 év) szeretnék megismerkedni, lehetőség szerint függetlennel.
Szeged, Hódmezővásárhelyen férfi barátot keresek közös csajozásra
Sziasztok
Szívesen ismerkednék hölggyel párral heteró alapon
Szívesen ismerkednék hölggyel párral heteró alapon
Kinek lenne kedve ma találkozni Kecskemét és kkr
Sziasztok Kecskemétiek
Már elált jo lessz ha jön valaki
(Ez egy válasz KOKO72 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabadban nem jó lesz esik az eső..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4669645)
2022. 06. 04. szombat 07:59
Reggel délelőtt kecskeméten egy nővel leszek a szabadba jó lenne bepartyzni
Reggel délelőtt kecskeméten egy nővel leszek a szabadba jó lenne bepartyzni
Ma a reggeli órákban vagy délelőtt szopnék végig de minden jóban benne vagyok, diszkrimináció higiénia fontos,helyem van.
Sziasztok
Idősebb korosztályból keresek hölgyet vagy párt!
Idősebb korosztályból keresek hölgyet vagy párt!
holnap,du egy igényes párt vagy sportos pasit keresünk, akinek van helye Szegeden!
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Hosszú hétvégén vidékre is elmegyek.
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednék! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Láb szexhez szeretnèk partnert találni hölgy személyében.Szeretnèk kènyeztetni egy finom talpacskát .Baja ès környékén.Privát üzeneted várom.
Sziasztok
Szombat vagy vasárnap ráérek. Ha esetleg valaki keres pasit hetero alapon. Egyeztessünk beszéljük meg privát.
Szombat vagy vasárnap ráérek. Ha esetleg valaki keres pasit hetero alapon. Egyeztessünk beszéljük meg privát.
Biztos jó megyébe írtál?
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2022. 06. 03. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 17:24
Sziasztok fiúk! Én egy sportos fiatal lány vagyok Keresek vékony fiatal fiúkat, van camom irj nyugodtan skypot ))
Sziasztok fiúk! Én egy sportos fiatal lány vagyok Keresek vékony fiatal fiúkat, van camom irj nyugodtan skypot ))
És holnap estére valaki esetleg ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 03. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4400942)
2022. 06. 03. péntek 09:22
Sziasztok.
Ma délután ráérő pasi ?csak potensebb normális ápolt férfiak jelenkezésést várjuk helyed legyen szegeden!
Ma délután ráérő pasi ?csak potensebb normális ápolt férfiak jelenkezésést várjuk helyed legyen szegeden!
Szombaton az ország középső részén motorozom,hölgyeket, párokat szívesen meglátogatok.