Szombaton az ország középső részén motorozom,hölgyeket, párokat szívesen meglátogatok.
Kecskeméten keresek nagymellű nőt,kismamát,nagymamát minden jóra!Nem baj ha telt vagy, vagy kövérebb csak tiszta legyél és legyenek jó nagy melleid! Írj privátban!
Sziasztok! Ma Kecskeméten tali? Kinek lenne kedve szopni?
HI, delutan autoval leszek, kecskemeten vagy a kornyekben, lanyok, parok, pasik, valamire ? mindenre kaphato vagyok
Baja,Kalocsa,Szeged,hölgynek fuvar.
Sziasztok.
Párok, lesz valaki kint holnap a deyavu fesztiválon,esetleg utána egy randi a ligetben?
Párok, lesz valaki kint holnap a deyavu fesztiválon,esetleg utána egy randi a ligetben?
Kalocsa,Baja környékén cumiztatnék hölgyet.
Sziasztok.
Ma délután ráérő pasi ?csak potensebb normális ápolt férfiak jelenkezésést várjuk helyed legyen szegeden!
Ma délután ráérő pasi ?csak potensebb normális ápolt férfiak jelenkezésést várjuk helyed legyen szegeden!
Jó reggelt Kecskemét
Sziasztok,
Ma egész nap Kiskunfélegyházán leszek 50km-es körzetben mobil vagyok,Párokkal és Lányokkal ismerkednék,Én egy extra méretű,igényes,sportos 30 éves srác vagyok!
Ma egész nap Kiskunfélegyházán leszek 50km-es körzetben mobil vagyok,Párokkal és Lányokkal ismerkednék,Én egy extra méretű,igényes,sportos 30 éves srác vagyok!
Ma délelőtt Kecskeméten leszek szopnék egy szép formás faszt.
Kecskeméten reggel szabadba leszek egy hölgyel ha érdekel valakit
Van itt DITTA nevű lány???
Sziasztok! Békés megyében keresek magára igényes fiatal srácot enyhe kalandokra. Várom a privát üzeneted. Köszönöm
Most valaki Kiskunfélegyháza és környékén? Szopnèk egy jó faszt. Hely ok. Képed legyen és tudj jönni.
Az a jó hogy ők írnak ilyet nektek, de válaszolni sem tudnak csak tiltani, nem hogy találkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4586902)
2022. 06. 02. csütörtök 16:34
Dehogy nem!!! Honnan veszed hogy nem??
Baján,holnap hölgyet fogadnék.
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok
Szombat vagy vasárnap ráérek. Ha esetleg valaki keres pasit hetero alapon. Egyeztessünk beszéljük meg privát.
Szombat vagy vasárnap ráérek. Ha esetleg valaki keres pasit hetero alapon. Egyeztessünk beszéljük meg privát.
Nem tudna valaki ma estére programot?