Dehogy nem!!! Honnan veszed hogy nem??
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 05. 31. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Nyalni valo asszonykát keresek napközbeni találkára.
Sziasztok kecskemétiek
Fiatal lány napközben Bács k .m,FFI vagyok.
Sziasztok! Kecskeméten ráér most valaki?
Szia! Tegnap néztem, eléggé sárosnak tűnt még, igaz ladikból néztem. Ti pároddal jártok?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 06:10
Algyői nudira megy valaki mostanában? Helyzetjelentés miatt is kérdezném
Algyői nudira megy valaki mostanában? Helyzetjelentés miatt is kérdezném
Sziasztok! keresek titkos kapcsolat hölgyek lehet párok is
Ma délelőtt valaki???
Kecskemét - Solt. Bi aktív fiút max 50 ig keresünk párként. Viberen vállald az arcod.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
50+ korosztályból napközben ráérö hölgy, vagy pár?
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Szegeden vagy kecskeméten keresek férfit vagy meleg párt!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párként ismerkednénk fiatal, igényes párral vagy sráccal 30 éves korig
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok popsi kedvelő hölgyike esetleg?
Kecskeméten hölgyet vagy párt keresek. Ha valakit érdekel egy pasi aki el is jön az írjon.