Miért van az mostában, hogy a hozzászólásomnak kb. a negyede jelenik meg?
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget baratnojet? Hely kellene utazni tudok!
Jaaa, nagyon rossz az idő! A házam falara húzom a nemesvakolatot, és levert a víz
Az előbb mintha kisütött volna a nap és elállt volna a szél
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 21. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 21. szombat 10:45
Ma sem alkalmas sajnos az idő napozásra.borfesztivál lesz ebből...
Békés és/vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyèben hölgyet vagy párt keresek. Jelige találkozzunk már a mai napon...
Ma sem alkalmas sajnos az idő napozásra.borfesztivál lesz ebből...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 21. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 05. 21. szombat 09:13
Sajnos nem épp legjobb az idő :S
Sajnos nem épp legjobb az idő :S
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2022. 05. 20. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 22:03
Azért velünk is találkoztak egy jópáran innen.
Párpár 1975 is nudiztunk már.
Holnap ha jó lesz az idő irány nudizni. Algyő? Újszeged?
Holnap ha jó lesz az idő irány nudizni. Algyő? Újszeged?
Ma este férfit fogadnánk, bájos hölgytagunk örömére...arcos illetve intim kép szükséges..
Sziasztok lányok kecskemét?
Sziasztok lányok kecskemét?
Sziasztok! Békéscsabai, finom érett (40-55év) hölgy? Aki esetleg ismerkedne is? Átlagos, független, egyedülÁLLÓ pasi vagyok.
Sziasztok
Hétfő és keddre keresek hellyel rendelkező partnert. Kecskemét és környékén!
Hétfő és keddre keresek hellyel rendelkező partnert. Kecskemét és környékén!
Sziasztok. Kecskeméti hölgy pár akinek nincs programja?
áá nincs itt semmi és senki!Befejeztem!Kamu az egész!
Egy kellemes közös masztira, esetleg egymásnak, erre keresek partnert, csak enyhe bi. részemről. /egész nap jó ma/
Ápoltság és normalitás alap oda-vissza részemről.
Lakás van hmvhelyen-privit várok.
De bármi és bárki érdekel akivel egy jót élvezhetünk.
Ápoltság és normalitás alap oda-vissza részemről.
Lakás van hmvhelyen-privit várok.
De bármi és bárki érdekel akivel egy jót élvezhetünk.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Azért velünk is találkoztak egy jópáran innen.
Holnap ha jó lesz az idő irány nudizni. Algyő? Újszeged? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap ha jó lesz az idő irány nudizni. Algyő? Újszeged? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3898512)
2022. 05. 20. péntek 14:14
Én ezt càfolni tudom….tudom, nem büszkeség, de immáron 6 párral is találkoztam…sajnos mind turista volt, helyi nem, így nem lett hosszútávú… de mind a 6 pàr normális, kedves, megbízható és izgalmas volt! Ezúton is köszönöm Nekik az izgalmas órákat!
Sziasztok.
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
Kecskeméten keresek nőt aki kiverné a farkamat kocsiban ! Kor nem számít! Írj privátban!
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy,aki kalandot keres,vagy tartós kapcsolatot keres,szívesen ismerkednék vele.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.