Kecskeméten keresek nagymellű nőt aki hagyja hogy gyúrhassam a melleit meg amit akarsz!Lehetsz fiatal idős nagymama csak tiszta legyél!Írj privátban!
áááá Kecskemét nulla,hulla! Én is keresek régóta nagymellű nőt de semmi.Kerestem nőt aki kézzel kielégítene ,jelentkezett egy de a talira nem akart eljönni stb. Itt csak frigid nők vannak és/vagy nagyon válogatósak!
(Ez egy válasz Rusty993 üzenetére (2022. 05. 20. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ezt càfolni tudom….tudom, nem büszkeség, de immáron 6 párral is találkoztam…sajnos mind turista volt, helyi nem, így nem lett hosszútávú… de mind a 6 pàr normális, kedves, megbízható és izgalmas volt! Ezúton is köszönöm Nekik az izgalmas órákat!
Nagyon jó az út,és a part is az lesz,én szinte minden nap lejárok.
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2022. 05. 20. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Írtam instán de semmi válasz!
Ányáson az út már járható, de a vízállás még 136 cm...
(Ez egy válasz Stommy üzenetére (2022. 05. 20. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet szombat du kinézünk.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 20. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 07:07
Sziasztok.
Volt valaki innen tegnap Algyőn, vagy tervezi valaki a napokban?
Baja és Kalocsa környékén ismerkednék ma napközben
Sziasztok merre vanak a vad szexi kecskeméti csajok?
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Majd ha jobb idő lesz és kevesebb szúnyog
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 05. 20. péntek 08:21
Tegnap ki érzem... Se nudis se horgász...
Tegnap ki érzem... Se nudis se horgász...
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 20. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 07:07
Sziasztok.
46 éves kedves normális pasi keres női partnert vagy párt, ne legyetek magatoktól el szállva én sem vagyok inkább legyetek átlagos vagy ducibb alkatúak, Hódmezővásárhely
Sziasztok.
Sziasztok. Kedves Kecskeméti hölggyel párral ismerkednék htávra.
Kecskeméten ma este?
Szombat délelőttömet hölggyel tölteném Makó környékén.
Pontosabban hány óra körül?
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelen...