Ha Tisza, akkor csak Ányási kanyar Mindszenten
A többi szóra sem érdemes.... (Ez egy válasz Stommy üzenetére (2022. 05. 13. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi szóra sem érdemes.... (Ez egy válasz Stommy üzenetére (2022. 05. 13. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 12:07
Tavaly is a szunyogok tartottak távol minket, remélem lesz gyérítés, mert valóban jó és kipróbált hely.
Annyit lehet tenni az ügy érdekében hogy a közelbe ki kell rakni pár szúnyogriasztó spirál. Azok egész jól távoltartják őket
(Ez egy válasz Stommy üzenetére (2022. 05. 13. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 12:07
Tavaly is a szunyogok tartottak távol minket, remélem lesz gyérítés, mert valóban jó és kipróbált hely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 05. 13. péntek 10:13
Algyői hídnál tegnap voltam körben~zni. A Tisza magasan van így a homokpadok még víz alatt vannak. Szúnyog milliószám. Esetleg a Marson lehet találni nyugis helyeket. Legalábbis én szoktam
Igen Algyő jó lenne de azért az is messze van, bár valóban nyugis a hely nudizni is.
Más ötlet Szegedhez közel? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Más ötlet Szegedhez közel? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 05. 13. péntek 10:13
Algyői hídnál tegnap voltam körben~zni. A Tisza magasan van így a homokpadok még víz alatt vannak. Szúnyog milliószám. Esetleg a Marson lehet találni nyugis helyeket. Legalábbis én szoktam
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 09:47
Sziasztok.
Irtátok a sziki nudi mellett levő horgásztót hogy az is érintetlen terült. Valhogy Szegedhez közelebb tudtok e még kis eldugott csendes helyett vad nudizáshoz?
Irtátok a sziki nudi mellett levő horgásztót hogy az is érintetlen terült. Valhogy Szegedhez közelebb tudtok e még kis eldugott csendes helyett vad nudizáshoz?
Az Algyői híd lába alatt, nyugis hely.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 09:47
Sziasztok.
Sziasztok.
Kiskunfélegyházán aktívokat keresek ma,dugás,nyelés.
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 20:39
Sziasztok.
Valaki tud valami jó kis vad nudizos helyet Szegeden vagy környékén ahol a madár se jár? D:
Valaki tud valami jó kis vad nudizos helyet Szegeden vagy környékén ahol a madár se jár? D:
Kiskőrös környékén,hatalmas adagomat nyelné hölgy?Jelentkezz.
Kiskunfélegyházán és környékén valaki akit most lehetne szopni? Helyem van! Az írjon, aki tud is jönni!
Sziasztok.
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Sziasztok!
Kecskeméten és Nagykőrösön szexpartner Hölggyel! ismerkednék!
29
174/62
Részletekért keress bizalommal privàt üzenetben!
Kecskeméten és Nagykőrösön szexpartner Hölggyel! ismerkednék!
29
174/62
Részletekért keress bizalommal privàt üzenetben!
Kecskeméti pár, ma estére szexhez a szabadban keres urat, párt
Ha 2018 óta még kezdők vagytok, akkor vagy Veletek, vagy az elvárásaitokkal van probléma.... Valamelyik biztos változtatásra szorul... Sok sikert, az élmény megéri!
Sziasztok! Magas férfiként Nagykőrös/Kecskemét környékén keresek hölgyet vagy párt, hetero alapon, vastag, kemény farokkal.
/Házas/pár szeretkezését teljesen passzívan és zavartalanul végignézném.
Lakás van ha nincs helyetek, bármelyik este jó nekem Hmvhely-Szeged vonzáskörzetében, alkatotok mellékes.
Ha kell a ti gépetekkel fotózhatom és videózhatom is az aktust.
Privit várok.
Lakás van ha nincs helyetek, bármelyik este jó nekem Hmvhely-Szeged vonzáskörzetében, alkatotok mellékes.
Ha kell a ti gépetekkel fotózhatom és videózhatom is az aktust.
Privit várok.
Kicsit írhatnál magadról hogy te fiú vagy lány vagy esetleg korod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4592302)
2022. 05. 12. csütörtök 08:20
Idősebb korosztályt kedvelő Kecskeméti vagy környéki Hölgy.-Pár -Úr szolgálatára lennék hétköznap-nap közben..
Sziasztok. Alex vagyok,34 éves.Ma este 7 után szexkapcsolatot keresek ,nő személyében.kor és a
lkat nem számít. Tel:±36 30 9387417
lkat nem számít. Tel:±36 30 9387417