Idősebb korosztályt kedvelő Kecskeméti vagy környéki Hölgy.-Pár -Úr szolgálatára lennék hétköznap-nap közben..
Sziasztok! Még mindig keresek diszkrét, igényes, normális párt Békés megyéből.
Sziasztok én jelentkeznék.
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 05:53
Sziasztok! Házibarátot keresünk hosszú távra 25-45 éves korig, hetero, diszkrét férfi személyében ..arckép szükséges!
Sziasztok! Házibarátot keresünk hosszú távra 25-45 éves korig, hetero, diszkrét férfi személyében ..arckép szükséges!
Nézzétek meg a hozzászólásainkat, szinte mindent megtaláltok köztük róla.
(Ez egy válasz Negyvenespár4041 üzenetére (2022. 05. 11. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Ballószögről tudna valaki infót küldeni?
Sziasztok! Pasit vagy pasikat szopnék Kecskeméten. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok keresünk egy párt ahol ahölgytagok párcserés orálra Kecskemét környékén misjó utazni tudunk
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Párhoz vagy elhanyagolt nőhöz csatlakoznèk minden jóra Ha számít van már "referenciám" az oldalról Szèp napot!
Ma délután pasit szopnék végig, de minden jóban benne vagyok,
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal,Lányokkal.....
Privátban Pussz
Privátban Pussz
Pénteken Szikin lesz kint valaki?
sziasztok dugas közben nyalnek erre izgulo es nyitott párral ismerkednék! Hely kellene utazni tudok!
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak.
Lányt, esetleg párt fogadnánk debreceni lakásunkon adatlapunk alapján, de ésszerű távolságokon belül utazni is tudunk.
Sziasztok, delutanonkent szabad vagyok barmire Kecskemet es kornyekben, utazni is tudok ha kell
Gyulai nőt kényeztetnék ma!
Kecskeméti biszex pár házi barátja lennék