Masszőr? Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Sziasztok!keresek titkos partnert hölgyek vagy párok!hetero vagyok!
Sziasztok! Olyan pár ismerettségét keresem, akik alkalmanként feldobnák az együttléteit egy igényes, tapasztalt férfi beszállóval Békés megyében.
Mai napon délutáni órákba lenne olyan pár akit lehetne kukkolni vagy szimpátia esetén besegíteni? Kecskemét kk!
Ma délutánra egy közös egymás előtti hokihoz partnert keresek, jó lenne látni egy kemény és élvező farkat.
Lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Pár szeretkezését is megnézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Privit várok.
Lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Pár szeretkezését is megnézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Privit várok.
Sziasztok!
Most hölgyek, párok kedvére tennék Szegeden.
Üdv
Dávid
Most hölgyek, párok kedvére tennék Szegeden.
Üdv
Dávid
Kecskeméten jelölt?
Ma este szívesen kalandoznánk elsősorban párral vagy lánnyal, esetleg nagyfarkú korunkbeli fiú is jöhet. Hely van.
Ma estére keresnék nőt Csaba,Gyula környékén
Oral kaland Kiskunfélegyházán MOST? Csak én szopnék! Kíváncsi hetero pasik is írhatnak! Helyem van!
Sziasztok. Kecskeméti hölggyel párral ismerkednék tartalmasabb baráti kapcsolatra.
Szeretnék párhoz vagy hölgyhöz csatlakozni!
sziasztok. Vidéki házaspárt keresek akit időnként meglátogatnék a hölgy örömére. Állandó házibarát lennék. Lehetőleg idősebb házaspárt keresek ,telt hölgy taggal. de nem feltétel. Ápolt,intelligens férfi vagyok,nagy szerszámmal. Keressetek bátran részleteket megbeszéljük. Norbi
Sziasztok
Kecskemét és nagykőrös környékén szeretőmet keresem!!
Ha fel keltettem az érdeklődésed írj!
U.I.: Imádom a molett nőket! És nem baj ha idősebb vagy!!
HETERO FÉRFI VAGYOK!!
Hölgyet keresek!
Kecskemét és nagykőrös környékén szeretőmet keresem!!
Ha fel keltettem az érdeklődésed írj!
U.I.: Imádom a molett nőket! És nem baj ha idősebb vagy!!
HETERO FÉRFI VAGYOK!!
Hölgyet keresek!
Ma Makón?
Kecskemét környékén párral ismerkednék. Nyitott vagyok minden megoldásra . Kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Ha úgy alakul fogadni és utazni is tudok.
Inkább hosszútávú, házibarát dolgok érdekelnek, de természetesen az alkalmi kapcsolatot sem utasítom el.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Ha úgy alakul fogadni és utazni is tudok.
Inkább hosszútávú, házibarát dolgok érdekelnek, de természetesen az alkalmi kapcsolatot sem utasítom el.
Sziasztok, szombaton este Ballószög! Keresünk párt, pasit kis szex-játékokra. Privátban kérnénk üzenetet
Kecskeméten idősebb 40-65 között nagymellű nőt keresek cicigyúrásra!Irj privátban!
Nőt keresnék autós kalandhoz békéscsabán és környékén.