Szegeden keresek bi párt mind két fél örömére !
Szépnapot mindenkinek! Párral és esetleg Hölggyel ismerkednék hosszab távon.Normális,igényeség és intelligencia elvárt.
Kecskemeten mostanaba lenne kukkolo vagy beszálo nőhöz kellene
Sziasztok! A munka ünnepére keresünk lányt vagy párt Békés megyében.
Ceglédi jó kiállású valós pár, kortól függetlenül párt keres. Kultúráltság, adott és elvárt. A kiállás nagyon fontos! Nem beszélgetni akarunk, a popsin kívül -hetero alapon- nyitottak lennénk bármire is. Az időpontot megbeszéljük, helyünk van. Kezdők vagyunk.
Ma délelőtt szopnék faszt végig,de minden jóban benne vagyok.
Kecskemét,Alföld áruház,szopatnék hölgyet,keress.
Masszőr? Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Sziasztok.
Ma esti találkára keresnék hölgyet vagy párt! Szalkszentmártonba helyem is lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba.
Ma esti találkára keresnék hölgyet vagy párt! Szalkszentmártonba helyem is lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba.
Hölgytársaságot keresek hosszabb távra Makó vonzáskörzetében!
46 éves pasi vagyok Hódmezővásárhely vagy Makó térségében keresek egy kedves szerény hölgyet én is ilyen férfi vagyok,
Sziasztok!
Kecskeméten és Nagykőrösön szexpartner Hölggyel! ismerkednék!
29
174/62
Részletekért keress bizalommal privàt üzenetben!
Kecskeméten és Nagykőrösön szexpartner Hölggyel! ismerkednék!
29
174/62
Részletekért keress bizalommal privàt üzenetben!
Ma délutánra egy közös egymás előtti hokihoz partnert keresek, jó lenne látni egy kemény és élvező farkat.
Lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Pár szeretkezését is megnézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Privit várok.
Lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Pár szeretkezését is megnézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Privit várok.
Fincsi volt
(Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2022. 04. 26. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 26. kedd 16:17
#31157 2022. 04. 15. péntek 12:07 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)zsozso24zsozso24
Sziasztok.Szegedi 40-es párocska vagyunk,szép csinos hölggyel.Szeged-Algyő nudinál a híd alatt.15-órára kimegyünk,csak fiatal férfit keresünk 40-évesig, aki nekünk nem szimpatikus avval nem állunk szóba.Nem írogatok itt senkinek!! Szép napot mindenkinek.
Sziasztok.Szegedi 40-es párocska vagyunk,szép csinos hölggyel.Szeged-Algyő nudinál a híd alatt.15-órára kimegyünk,csak fiatal férfit keresünk 40-évesig, aki nekünk nem szimpatikus avval nem állunk szóba.Nem írogatok itt senkinek!! Szép napot mindenkinek.
Senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1365802)
2022. 04. 27. szerda 04:17
28.-29.-ére napközben keresek hölgyet, Kecskemét/Szolnok és környékén aki szeret, szeretkezni, és igénye is van rá.
Suiasztok
Szombaton kecskemétre keresek h{lgyet, minden vágyát teljesitem, kor kinézet nem számit.
Szombaton kecskemétre keresek h{lgyet, minden vágyát teljesitem, kor kinézet nem számit.
DILF srácot keres 30 évesig. Többi az adatlapomon
Szegeden,holnap cumiért egy kis mellékes hölgynek.
Szegeden,környékén,anál,orál kedvelő nőt keresek,kor,alkat mellékes,minden megoldás érdekel.
Ez bennem is sokszor felmerül. Amatőr szinten tudok örömet okozni hölgyeknek a masszázsommal, de nyilván egy képzett masszőr közelébe sem érhetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663638)
2022. 04. 27. szerda 12:38
Ilyenkor bánom hogy nem vagyok masszőr