Békéscsaban térdelnék tele szájjal méretes aktív dominans pasi előtt. Én biszex pasi vagyok. Alazz, szopass keményen. Domina nőt, pàrt is keresek. Üzenetben adok telszamot.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Egy Lány vagy Pár sincs itt aki a napokban napközben hancürt tervezne? Mai nap már kilőve de holnaptól nyitottak lennénk ha valaki meginvitálna minket.....
Szombatra keresek programot
Március 12-és 15 közötti hosszú hétvégén Gyulán töltjük. Szívesen egészítenénk ki a városnézést más izgalmas programmal is. ;}
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok
Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy szopásra MOST? Jössz, leszoplak, mész! Hely van! Csak olyan írjon, aki tud is jönni!
Ma estére keresek kecskeméti vagy környéki párt.
33éves ápolt ,sportos férfi vagyok párokkal vagy nőkkel ismetkednék .Több infó és kép privátba.
Kecskemét környékén pár vagy elhanyagolt asszony!?? Irj privatban!
Sziasztok!
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Esetleg ha lenne várandós hölgy, nagyon érdekelne.
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Esetleg ha lenne várandós hölgy, nagyon érdekelne.
Valaki vagy valakik ma délután Kecskeméten?
Aktívoknak pucsítok.
Békés megyei 60-as hölgynek nyalnák...
Feleseget dugnek a férje elott vannak-e itt ilyen pasik akit ez izgatná? hely kellene utazni tudok
Kecskemét-Solt. Max 40 évesig keresünk jópasit...alkalmi vagy tartós kapcsolatra.... vibered, autód legyen. Arcod ha nem vállalod ne is írj.
Hölgy vagy Úr önkielégítését szívesen megnézném, ha szeretnéd segíthetek is benne.
Akár most is.
Lakás van, privit várok.
Akár most is.
Lakás van, privit várok.
Nem rég regisztráltam ujra dehogy mennyi kamus ál regisztracio van itt az csucs
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 10:39
Azok, akikkel meg van beszélve egy találkozó, és nem jelennek meg. Akik elvileg keresnek, olvassák az üzenetet, és mint egy ovodást kell noszogatni, hogy legyen valami. Ha nem írsz, nem kérdezel, ő nem teszi meg, hogy megkérdezze, hogy jöhet - e.
Egyèrtelműen nem vagyok Zoli
Örülök, hogy feldobtam a napodat. Nem szeretem, ha
nincs reakció egy kedves gesztusra. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy feldobtam a napodat. Nem szeretem, ha
nincs reakció egy kedves gesztusra. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 03. 10. csütörtök 08:44
Csókollak titeket akkor is ha nem vagy Zoli
Azok, akikkel meg van beszélve egy találkozó, és nem jelennek meg. Akik elvileg keresnek, olvassák az üzenetet, és mint egy ovodást kell noszogatni, hogy legyen valami. Ha nem írsz, nem kérdezel, ő nem teszi meg, hogy megkérdezze, hogy jöhet - e.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418042)
2022. 03. 07. hétfő 08:36
Az mit jelent a kis kuki ?