Nem rég regisztráltam ujra dehogy mennyi kamus ál regisztracio van itt az csucs
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 10:39
Azok, akikkel meg van beszélve egy találkozó, és nem jelennek meg. Akik elvileg keresnek, olvassák az üzenetet, és mint egy ovodást kell noszogatni, hogy legyen valami. Ha nem írsz, nem kérdezel, ő nem teszi meg, hogy megkérdezze, hogy jöhet - e.
Egyèrtelműen nem vagyok Zoli
Örülök, hogy feldobtam a napodat. Nem szeretem, ha
nincs reakció egy kedves gesztusra. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy feldobtam a napodat. Nem szeretem, ha
nincs reakció egy kedves gesztusra. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2044602)
2022. 03. 10. csütörtök 08:44
Csókollak titeket akkor is ha nem vagy Zoli
Azok, akikkel meg van beszélve egy találkozó, és nem jelennek meg. Akik elvileg keresnek, olvassák az üzenetet, és mint egy ovodást kell noszogatni, hogy legyen valami. Ha nem írsz, nem kérdezel, ő nem teszi meg, hogy megkérdezze, hogy jöhet - e.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418042)
2022. 03. 07. hétfő 08:36
Az mit jelent a kis kuki ?
Orosházán hölgy,pár vagy 30 alatti srác hokira?
Kecskeméten,környékén holnap bi párt,párokat meglátogatnék.
Csókollak titeket akkor is ha nem vagy Zoli
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 09. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4613692)
2022. 03. 09. szerda 21:30
Köszönöm szépen a köszöntést a saját nevemben és a
többi hölgy névben is.
többi hölgy névben is.
Ma dunapataji párhoz megyek délelőtt odajöhetne még valaki
Békéscsabán a hosszú hétvégén is vállalok férfiaknak lakásomon masszázst!
A hosszú hétvégére napközbenre keresünk programot.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Köszönöm szépen a köszöntést a saját nevemben és a
többi hölgy névben is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
többi hölgy névben is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 07:06
Isten éltesse az összes nőt gg-n!!!!
Na és titeket is Zolik!
Na és titeket is Zolik!
Nem vagyok Zoli
Nem vagyok Zoli
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 07:06
Isten éltesse az összes nőt gg-n!!!!
Na és titeket is Zolik!
Na és titeket is Zolik!
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Érzéki Gyulai,Békéscsabai nőt keresek szeretőnek!
Hosszú hétvége Makón és környékén?
Gyulán aki szeretne egy masszázst vagy élvezne egy jót szopjon jön a hosszú hétvége ki elégtelenül ne menj haza
Szombat napközben Kecskeméten vagy környékén szívesen csatlakoznák hölgyhöz/párhoz.
Holnap Kiskőrös környékén aktívokat,bi párt keresek.
Sziasztok! Van itt olyan biszex srác, aki ma vagy holnap tudna fogadni egy kezdő, szintén bi férfit hogy kielégíthessem viszonzatlanul? Privát üzenetet várok. Utazás nem gond.
Ma Orosházán valaki? délelőtt van helyem