Ma Orosházán valaki? délelőtt van helyem
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Kecskemeten lány asszony aki találkozni is mer nem csak irogatni!! Pár is erdekel!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés
Párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère!
Sziasztok.
40 eves ferfi ,mobil sexpartnert keres 18 es 45 eves kozotti not kemeny sexre bekescsaba es vonzaskorzetebe.
Szopnék békés megyében! Ha akarod felveheted és felteheted ide!
nekem se
(Ez egy válasz milfrevagyom üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Isten éltesse az összes nőt gg-n!!!!
Na és titeket is Zolik!
Na és titeket is Zolik!
Nekerm nem írtatok
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 12:34
Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Elég szánalmas. Jellemtelen!!! Nem is keresnek igazán.
Én voltam az említett párral aki kamuzott magára vessen , hatalmas élmény volt. Csak ajánlani tudom őket
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk volt olyan, aki kettő randit is lemondott.....
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 12:34
Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Sziasztok. Esetleg lenne pár aki házibarátot keres? Igényes pasi vagyok. Kb 1 évig voltam állandó házibarát. Utazni tudok, komolyan keresgélek
Gyulán most valaki?
Gondolom 10cm vagy alatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418042)
2022. 03. 07. hétfő 08:36
Az mit jelent a kis kuki ?
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnék.
Az mit jelent a kis kuki ?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)