Sok a kis kuki.
(Ez egy válasz titkos_szereto üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A hosszú hétvégére napközbenre keresünk programot.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Holnap napközben keresek hölgyek vagy párok!
De hát nem is kerestek senkit. Megkaptátok.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 12:34
Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Elég szánalmas. Jellemtelen!!! Nem is keresnek igazán.
Holnap Kecskemét Szeged oda vissza valaki elkísér?
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Sziasztok. Kár, hogy nekem nem írtatok…
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 12:34
Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Úgy Látóm itt esélytelen....ha még is létezel írj üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4575972)
2022. 03. 04. péntek 15:16
Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti hölggyel, párral ismerkednék. A cél htávra komoly barátság kialakulása és közös programokat. Ha vagy(tok) kérlek jelezz.
Szegeden partnerem, partnereim keresem. Párhoz is csatlakozom lehet bi pár is. Privátba írjatok!
Kecskeméti párt keresek
sziasztok feleseget dugnek a ferje elött ha vannak ilyen pasik aikt ez izgatná akkor irjon! hely kellene utazni tudok!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elött ha vannak ilyen pasik aikt ez izgatná akkor irjon! hely kellene utazni tudok!
vannak-e itt azsiai nok vagy olyan akinek lenne azsiai ismeröse akit lehetne kényeztetni?
Sziasztok
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet vagy urat keresek, aki szeretne egy kellemes olajos masszázs közben kielégülni.
Leginkább hetero embereket keresek, részemről is csak enyhe bi. lehetséges.
Pár szeretkezését is örömmel megnézném.
Lakás van, csak ápolt és intelligens emberrel ismerkednék.
Privit várok.
Leginkább hetero embereket keresek, részemről is csak enyhe bi. lehetséges.
Pár szeretkezését is örömmel megnézném.
Lakás van, csak ápolt és intelligens emberrel ismerkednék.
Privit várok.
Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Szegeden most valaki bi pár vagy férfi
Békéscsabán férfival találkoznék, most is alkalmas!
Hát sajnos én nem értem rá most hétvégén. Többször is voltam velük, a hogy egy 10- es listán 10-es!!!!! Odaadó igazi szexpartner , aki kamuzot és nem mert velük találkozni nagyon nagy hibát követett el ! Örök élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 05. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498712)
2022. 03. 05. szombat 13:40
Az nem egyszerű..
Mondjuk az a statisztika teljesen valós...
Mondjuk az a statisztika teljesen valós...