Jövőhét szerda éjszaka Nyíregyházán csinos lány vagy pár társasága lennék egy órás mókára. Tapasztalatom van! Párok esetén hetero es bi dolgokra is nyitott vagyok!
csajt keresek kortol fuggetlenul hosszu távra 52 éves vagyok kotelken lakom tobbit privátba
Csaj keresek ! Csak Magyart!!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok férfit keresünk 30-50 ig igènyeseg feltétlen diszkréció adott és elvárt nálunk igazi házas párok vagyunk heteroszexuális keretek között hármashoz keresünk hellyel rendelkező férfit Hajdú Bihar megye környékén csak olyan írjon aki valóban is szeretne találkozni Sajnos csak egy órát
Hajdúszoboszló, Debrecen környèkèn adatlapunk alapján, jelenleg inkább párokkal szívesen ismerkedünk!
Szép napot. Hölgyek lányok asszonyok valakinek jo masszázs?
Nyíregyházi hölgyet meglátogatnék most a délutáni órákban.
Sziasztok! Hajdú Bihar vagy Szabolcs megyében keresek idősebb hölgyet minden jóra! Írj nyugodtan!
Sziasztok
Jánd esetleg szoba jöhet? (Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Jánd esetleg szoba jöhet? (Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 12:39
Valaki, valakik ma este? Utazni tudunk normális távolságon belül.
Vagy pár csere, vagy 1-2 beszálló pasi aki szóba jöhetne, hetero alapon!
Valaki, valakik ma este? Utazni tudunk normális távolságon belül.
Helló ! Nov.14- én Tiszalökön leszek a délelőtti órákban szívesen ismerkednék!
Leveleket privátban várom
Üdv
Leveleket privátban várom
Üdv
Autós talira keresek mobilis ápolt diszkrét alkalmi havert ,én is az vagyok .A cél közös kölcsönös hoky stb. esetleg kukkoló is aki beszálna Nyíregyháza ill a közvetelen környékén.
Sziasztok,most hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok!
Debrecen és környéki bi pasival huncutkodnék lehetek aktív is,az se baj ha az asszonyod nézzne
Debrecen és környéki bi pasival huncutkodnék lehetek aktív is,az se baj ha az asszonyod nézzne
Sziasztok!
Hétvége alkalmából idősebb hölgyet keresnék, hogy elüthessük az időt
Hétvége alkalmából idősebb hölgyet keresnék, hogy elüthessük az időt
Sziasztok, hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs