Szombaton cumiznék Debrecenben diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. Nem baj ha Férnél vagy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
holnap reggel cumiznék nyiregyen, az irjon aki ráér nem levelezgetek
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednèk
Sziasztok! Szabolcs megyében keresek hölgyet vagy párt egy kis kalandra.
Sziasztok. Szabolcsban keresek álandóra kanos pasit.
Sziasztok, hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szolnokon keresnék lány / pár partnert
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok November 12-15ig Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Ma valaki be kapná?
Sziasztok, hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére !
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. Nem baj ha Férnél vagy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Nyíregyházán keresek aktív partnert. Teljesen kezdő vagyok,szopást akarom kipróbálni.
Csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok, egymás előtti sex érdekel valakit ?Szabolcs megye